Menu
 
Professorat de l’EASDAlcoi participa en l’exposició cal·ligràfica ‘Scripta Manent’
7 de novembre de 2019

Les creacions de la professora de Disseny Gràfic, Xelo Garrigós, l’antic professor de l’EASDAlcoi, Jordi Sempere i l’exalumne de la mateixa especialitat, Natxo Uribe, formen part de l’exposició ‘Scripta Manent’ que s’inaugura aquest divendres 8 a les 20h. Està comissionariada pel coordinador del departament de Gràfic, Rafa Calbo.

La Capella de l’Antic Asil al carrer Camí nº42 d’Alcoi, serà l’espai on es mostraran també els treballs cal·ligràfics i letterings d’altres professionals com Iván Castro, Gina Serret, Oriol Miró, Paz Alomar, Helene Jenssen,  Joan Quirós i Bego Viñuela.

La cal·ligrafia i el lettering estan vivint els darrers anys, una nova època daurada en la que s’està tornat a valorar allò més artesanal enfront a les tècniques purament digitals. “La cal·ligrafia beu d’estils històrics propis i genera resultats fets a mà i únics que mai perden la seua originalitat. Això li atorga un fort atractiu singular a aquesta disciplina” assenyala Xelo Garrigós.

Així, tots aquells interessats podran veure les propostes gòtiques, itàliques, humanistes, angleses o modernes dels artistes participants fins al 28 de desembre.

Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ
Moda
PROJECTE DE MODA “RESILIÈNCIA” EN CC ALZAMORA ALCOI
Escola
JORNADES FORMATIVES ISEACV