Menu
 
INAUGURADA L’EXPOSICIÓ ‘INFLEXIONS’ A LA CAPELLA DE L’ANTIC ASIL
14 de gener de 2022

El passat divendres a les 19.30 hores es va inaugurar l’exposició Inflexions a La Capella de l’Antic Asil amb una nombrosa assistència de públic i dels participants en la mateixa. La regidora de Participació Ciutadana, Teresa Sanjuán, va iniciar la presentació de l’exposició assenyalant la importancia de posar en valor la col·lecció de l’ajuntament i el dels joves artistes que les han interpretades. Seguidament, Maria Guillem, va fer un recorregut per a cadascuna de le peces, tot i explicant el procés d’interpretació de cada artista.

SOBRE ‘INFLEXIONS’

‘Inflexions’ és un projecte expositiu on diversos artistes emergents han reinterpretat set obres de la Col·lecció d’Art de l’Ajuntament d’Alcoi.

Destaquem especialment la participació en aquesta iniciativa d’exalumnes i alumnes de l’escola, així com la del professor Rafa Calbo (obra de la col·lecció reinterpretada per l’exalumna Ariadna García de l’especialitat de fotografia).

Altres participants són Mireia Reche exalumna de Moda, la qual reinterpreta una obra de Ricardo Federico Madrazo.

També els alumnes d’Il·lustració Aplicada Ángela Gálvez i Borja Molina que reinterpreten una obra d’Edmund Jordà.

Les obres d’origen i les obres reinterpretades romandran exposades a la Capella Espai d’Art del 14 de gener al 12 de març de 2022.

Descarrega fullet informatiu

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic