Menu
 
El professor de l’EASDAlcoi Jerjes Llopis exposa ‘Epítome’ al Centre Cultural de Caixa Ontinyent
8 d'abril de 2019

El professor de dibuix i pintura de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, Jerjes Llopis, exposa fins al 30 d’abril al Centre Cultural de Caixa Ontinyent (C/Gomis 3) un compendi de la seua obra d’aquests últims anys.

Baix el títol ‘EPÍTOME’ i com a artista convidat amb motiu de l’exposició col·lectiva ‘Camins d’Art 2019’ de l’alumnat del curs de dibuix i pintura del CPFPA (Centre Public de Formació de Persones Adultes) Sant Carles, l’autor reuneix algunes de les seues obres més significatives agrupades en tres sèries:

‘De Naturalezas Insólitas’ que pertanyen a l’exposició que va realitzar al costat de la Il·lustradora Laura Agustí en la galeria El Diluvio Universal de Barcelona (juny 2018). ‘Botanical Reason’ que s’emmarquen dins de la seua proposta expositiva individual per a la galeria Miscelánea també a Barcelona (setembre 2018). I una última sèrie que reuneix baix el títol ‘Tiny Burning’on es poden veure treballs anteriors a les dues sèries anteriors i algun dels seus treballs més recents i que no han sigut exposats amb anterioritat.

Escola
TALLER ONLINE PROVES D’ACCÉS
Moda
NOVES EXPOSICIONS A L’EASDALCOI
Moda
PLISAT: APLICACIÓ CREATIVA
Biblioteca
NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA DE L’EASDALCOI
Interiorisme
PROJECTES FINALS DEL CICLE SUPERIOR DE PDO