Menu
 
L’alumnat de Cicles mostra a la Fira d’Habilitats d’Alcoi com es treballa dins l’aula
20 de maig de 2019

L’EASDAlcoi va participar el passat divendres 17 de maig en la Fira d’Habilitats organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi que va acollir l’Àgora. En aquesta trobada tots els centres educatius locals van poder donar a conéixer la seua oferta de Formació Professional, tant de Grau Superior com de Grau Mitjà.

Cal destacar que la jornada va tindre un marcat caràcter pràctic ja que, més enllà d’informació teòrica, eren els propis alumnes de les diferents especialitats els que mostraven com es treballen els projectes dins de l’aula. També, va ser l’alumnat qui va resoldre els dubtes i preguntes que els sorgiren als possibles nous estudiants de 4t d’ESO i Batxiller dels instituts que van assistir.

D’aquesta manera, a l’espai de l’EASDAlcoi es van anar succeint accions com dibuix i disseny en directe, la projecció de plànols 3D, el desenvolupament d’animacions o el muntatge i ús d’un set de fotografia, entre d’altres. Va ser un dels estands més visitats per la varietat de les activitats i el seu atractiu visual.

Van col·laborar en aquesta iniciativa alumnes dels cicles de Grau Mitjà d’Assitent al Producte Gràfic Imprés i els de Grau Superior de Fotografia, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Estilisme d’Indumentària i Projectes i Direcció d’Obres de Decoració. Ací alguns moments del matí en imatges:

Escola
Ángel Pérez 30/05/2020
Escola
Tràmits admissió i proves accés CICLES FORMATIUS
Fotografia
EL MULTIMÈDIA FOTOGRÀFIC_ Conferència
Escola
CONSULTES ESPECIALS PRESENCIALS AMB CITA PRÈVIA
Escola
RECOLLIDA DE MATERIAL AMB CITA PRÈVIA