Menu
 
El departament de Fotografia col·labora a la jornada ‘Difon FP Dual’ de la Conselleria d’Educació
29 de novembre de 2019

El passat dimarts 26 de novembre va tindre lloc a l’IVAM CADA la jornada ‘Difon FP Dual’ amb l’objectiu de donar a conèixer i debatre al voltant d’aquesta modalitat educativa que busca potenciar i refermar les relacions formatives i professionals entre els centres educatius i les empreses.

Organitzada per la Conselleria d’Educació, la Direcció General de FP i el CEFIRE d’Alcoi va comptar amb la participació, mitjançant xerrades, taules redones i tallers, de diferents empreses, instituts i personalitats vinculades a aquesta experiència formativa que vol anar implantant-se al territori valencià.

L’EASDAlcoi també va col·laborar a través del departament de Fotografia que va estar convidat a cobrir gràficament tots els actes. Els alumnes de 1er del C.F.G.S. de Fotografia Esperanza German i Samuel Pereiro van formar part d’aquesta acció formativa en la que van poder viure des de dins com és la fotografia de premsa.

A més de 130 docents de tota la província d’Alacant, van assistir Miguel Soler, secretari autonòmic d’Educació; Manolo Gomicia,  Director General de FP i  Jorge Arévalo, viceconseller de FP d’Euskadi.

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival