Menu
 
Francesc Rifé se sincera a través dels seus projectes
24 de març de 2017

El passat dimecres, 22 de març, Francesc Rifé, un dels deu millors interioristes del món, va realitzar una conferència en l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi en la qual va presentar diversos dels seus projectes que, alhora, van servir per a definir com és ell; en altres paraules, es va sincerar amb els alumnes, fent-los alhora partícips de la seua experiència professional, que el situa al costat de grans empreses multinacionals.

A la vesprada, es va realitzar un workshop per a l’alumnat en el qual es va treballar el redisseny d’un espai, on es va dur a terme tot el procés des del dibuix a la teorització sobre el projecte; així com també van fer una presentació en públic de cadascuna de les propostes, on Rifé feia puntualitzacions per tal que els estudiants pogueren aprofitar aquests consells i aprendre com millorar les seues idees. Aquesta fou una experiència única que va permetre a tots els assistents dissenyar al costat d’un dels millors interioristes a nivell internacional.

Workshop Francesc Rifé

A més, ara, Francesc Rifé forma part de l’EASDAlcoi, ja que és professor associat al centre, per la qual cosa regularment realitzarà workshops, tallers, ponències, etc., per tal que així l’alumnat puga beneficiar-se del saber fer i l’experiència d’aquest gran professional.

Per al departament d’interiorisme és una satisfacció enorme comptar amb la col·laboració regular de Rifé, qui també està en la puntera Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona (ELISAVA). A més, el ponent va fer saber al professorat de l’EASDAlcoi que coneix molt bé l’escola alcoiana pels diferents concursos que ha guanyat. Així mateix, la considera la segona escola de més prestigi a nivell estatal, raó per la qual ell és el primer interessat a formar part d’ella.

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival