Menu
 
Francisco Bautista mostra la visió més comercial del disseny
11 de maig de 2013

Les 25 enes Jornades de Disseny de la Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi), amb el títol ‘Expliquem, activitats de Disseny’, han tingut hui un acte doble. Primer, la conferència de Francisco Bautista, director de màrqueting amb molts anys d’experiència i després, la teula redona amb el mateix Bautista, Araceli de Moya i alumnes i ex alumnes

Bautista ha parlat de disseny als presents, però des d’una visió més comercial, ja que ell pertany al sector del màrqueting i de les empreses.

“El dissenyador ha de ser el catalitzador de la informació que li arriba des de diferents àrees de l’empresa i ha de saber canalitzar-ho tot per poder materialitzar les seues idees i realitzar un producte que siga coherent amb l’estratègia de l’empresa”, ha argumentat.

El ponent ha assenyalat que el dissenyador ha de tindre unes habilitats professionals per a “fer de tot”, ja que es tracta de ser “dissenyador tot terreny” i que es conega l’ofici en totes les seues facetes.

Després de la conferència de Bautista, ha tingut lloc una taula redona sobre la temàtica del disseny on a banda de l’expert en màrqueting, han participat Araceli de Moya i alumnes i ex alumnes de l’EASDAlcoi.

Podeu veure l’entrevista en vídeo ací.

Moda
NOVES EXPOSICIONS A L’EASDALCOI
Moda
PLISAT: APLICACIÓ CREATIVA
Biblioteca
NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA DE L’EASDALCOI
Interiorisme
PROJECTES FINALS DEL CICLE SUPERIOR DE PDO
Moda
NOVES EXPOSICIONS AL CENTRE COMERCIAL ALZAMORA