Menu
 
‘Sensus’ de Laura Calbo seleccionat als premis GadeamusProjecta
4 de març de 2020

El Treball Final de Títol de l’exalumna de Disseny Gràfic Laura Calbo ha estat l’únic projecte de la Comunitat Valenciana seleccionat als premis GaudeamusProjecta. El certamen està organitzat pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya i busca “premiar el talent jove i l’excel·lència dels treballs, difondre’ls, donar suport als autors i reconèixer als tutors i als centres d’estudi”.

El projecte de Laura Calbo, tutoritzat per Antonio Fernández i Joel Garcia, és ‘Sensus: Aproximació gràfica i derivacions sinestèsiques’ en el que ha desenvolupat una profunda investigació sobre el fenomen perceptiu de la sinestèsia al llarg de la història. També ha estudiat els vincles entre la sinestèsia i les arts plàstiques i gràfiques i ha realitzat una experimentació graficoplàstica amb tota la informació obtinguda.

El 24 de març de matí hi haurà una presentació pública de tots els treballs seleccionats al Museu d’Història de Barcelona i eixa mateixa vesprada es donaran a conèixer els guanyadors a la seu de l’IEC. Hi ha premi GaudeamusProjecta, a més de quatre premis especials –Innova, Tecnia, Natura i Humana– i 7 accèssits.

Interiorisme
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”
Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa