Menu
 
El TFT de Vanessa Jaijo l’únic projecte valencià seleccionat als premis gaudeamusPROJECTA
20 de febrer de 2019

Tipografia para leer’ de l’exalumna de Disseny Gràfic, Vanessa Jaijo i tutoritzat per Rafa Calbo, segueix recollint reconeixements després d’haver estat un dels projectes destacats a la darrera convocatòria del Selected, un festival de disseny i comunitat online de creadors que distingeix les millors propostes a nivell europeu en àmbits com l’il·lustració, l’arquitectura, la fotografia, el disseny gràfic, d’interiors o de producte, entre d’altres.

En aquesta ocasió han estat els premis gaudeamusPROJECTA del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya els que han destacat el treball de Jaijo com a una candidatura amb nivell més que suficient per a optar al primer premi o als altres premis especials (Innova, Tecnia, Natura i Humana). Cal destacar que s’han presentat treballs d’arreu d’Espanya i l’únic que representa al territori valencià és de l’exalumna de l’EASDAlcoi.

Els guardons dotats amb 28.000 euros busquen subratllar l’excel·lència dels projectes, difondre’ls, donar suport als seus autors i reconèixer als tutors i als centres d’estudi. Serà el 28 de març quan Vanessa Jaijo presentarà en públic el seu treball davant d’un jurat format per professionals del disseny, de la docència, de la investigació i per col·legiats. Eixa mateixa vesprada es faran públics també els guanyadors a l’acte que tindrà lloc a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans a Barcelona.

Interiorisme
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”
Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa