Menu
 
Els alumnes de Gràfica Publicitària aprenen a crear una marca d’èxit amb Saffron Brand Consultants
28 de febrer de 2019

Aprofitant el viatge a Madrid de fa unes setmanes, en el que també van visitar l’estudi de l’emblemàtic dissenyador gràfic Cruz Novillo, els alumnes de Gràfica Publicitària van poder conéixer l’espai de treball que té a la capital espanyola d’una de les consultores de branding més importants a nivel mundial: Saffron Brand Consultants.

La consultora duu desenvolupant projectes de marca des del 2001 i a dia de hui compta amb oficines a ciutats d’arreu del món com: Londres, Berlín, Estambul, Mumbai, Melbourne, San Francisco i São Paulo, a banda de la de Madrid. Són responsables de la creació i reposicionament de les marques d’empreses com Vueling, BQ, Yoigo, Bankinter, Cepsa, Fujistu, Akzo, KPMG, City of London, A1 Telekom Austria, Sodexo, British Council Arts o Voith.

Així, els alumnes van aprendre de mans de David Angulo, dissenyador de Saffron, com ha estat un dels darrers treballs de la consultora: el restiling de ‘Youtube’ reajustant la seua tipografía pròpia (la Youtube Sans) i donant protagonisme a un dels elements més característics de la plataforma, el botó roig de reproducció. I a més, se’ls va mostrar quins són els elements clau a tenir en compte per crear un branding d’èxit des de zero.

Escola
El professor de l’EASDAlcoi Paco Sempere exposa al Museu de la Universitat d’Alacant
Escola
L’EASDAlcoi estrena senyalètica als directoris de tot el centre
Interiorisme
Els alumnes d’Interiors coneixen la realitat professional de l’estudi Ramón Esteve i les innovacions d’Hábitat’19
Escola
Dates de matrícula de l’alumnat d’Estudis Superiors
Il·lustració
El passat i el futur impregnen les Obres Finals d’Il·lustració