Menu
 
El Grupo Puma mostra a Interiorisme i PDO els usos de la calç en la creació d’espais
11 de desembre de 2018

El dimarts passat 27 de novembre, el Grupo Puma va acudir de nou a l’EASDALCOI per a dur a terme un taller de posada en obra de morters i revestiments de calç. Va participar l’alumnat de 4t i de 2n de Disseny d’Interiors, i el de 2n del Cicle Superior de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració.

La primera part va consistir en una xicoteta presentació de la calç com a material de construcció tradicional, però plenament vigent tant per a obra nova com per a rehabilitacions, on és especialment adequat per a respectar la construcció original.

Una vegada finalitzada aquesta part teòrica, van baixar a l’aparcament de l’Escola on va tenir lloc l’aplicació pràctica. Sobre uns taulers prèviament preparats van poder tocar, pastar, aplicar i veure com acabaven finalitzats aquests revestiments, i la millor forma d’aplicar-los.

El professorat d’ambdues especialitats creu que va ser una experiència molt interessant “ja que va permetre aprendre fent, que sempre és més productiu que aprendre escoltant”. I agraeixen a Miguel i José Vicente del Grupo Puma que ho hagen fet possible una altra vegada.

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi