Menu
 
El Grupo Puma mostra a Interiorisme i PDO els usos de la calç en la creació d’espais
11 de desembre de 2018

El dimarts passat 27 de novembre, el Grupo Puma va acudir de nou a l’EASDALCOI per a dur a terme un taller de posada en obra de morters i revestiments de calç. Va participar l’alumnat de 4t i de 2n de Disseny d’Interiors, i el de 2n del Cicle Superior de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració.

La primera part va consistir en una xicoteta presentació de la calç com a material de construcció tradicional, però plenament vigent tant per a obra nova com per a rehabilitacions, on és especialment adequat per a respectar la construcció original.

Una vegada finalitzada aquesta part teòrica, van baixar a l’aparcament de l’Escola on va tenir lloc l’aplicació pràctica. Sobre uns taulers prèviament preparats van poder tocar, pastar, aplicar i veure com acabaven finalitzats aquests revestiments, i la millor forma d’aplicar-los.

El professorat d’ambdues especialitats creu que va ser una experiència molt interessant “ja que va permetre aprendre fent, que sempre és més productiu que aprendre escoltant”. I agraeixen a Miguel i José Vicente del Grupo Puma que ho hagen fet possible una altra vegada.

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic