Menu
 
Guanya un premi de 100€ enviant una foto o un vídeo de la Festa Blanca
5 d'abril de 2017

Tots els alumnes matriculats en l’Escola d’Art i Superior Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) estan convidats a participar amb les seues fotos i vídeos en el concurs de la Festa Blanca que ha organitzat l’escola en el qual l’alumnat pot guanyar 100€ en material didàctic, en cadascuna de les dues categories (foto i vídeo).

Es podrà participar en el concurs fins el 7 d’abril inclòs, termini en el qual s’haurà d’enviar les obres de temàtica lliure, tot i que han d’haver estat realitzades en el recinte de l’EASDAlcoi durant la Festa Blanca 2017. Les fotografies hauran d’estar en format jpeg amb un límit de 2MB i els vídeos hauran de tindre una duració màxima de 15 segons.

Per a participar en el concurs cal seguir el compte d’Instagram de l’EASDAlcoi (@easd_alcoi), pujar l’obra a Instagram amb el hashtag #EASDALCOIFESTABLANCA17 i enviar l’obra original i una captura que continga la foto o vídeo i siga visible el hashtag al correu electrònic fotografia@easdalcoi.es, on s’han d’indicar les dades de contacte de l’alumne (nom, cognoms, curs i especialitat). Podeu consultar les bases en el següent enllaç.

Mecanisme

D’entre les obres enviades se seleccionaran tres de cada modalitat (foto i vídeo) que seran publicades en el compte oficial d’Instagram de l’EASDAlcoi per a procedir a una votació popular que decidirà el guanyador o guanyadora.

La votació estarà oberta des de l’11 fins el 26 d’abril a les 10.30 hores. Una vegada es tanquen les votacions, el jurat es reunirà per comprovar els resultats. Finalment, el 26 d’abril a les 10.50 hores al Saló d’Actes de l’EASDAlcoi es farà públic el nom dels guanyadors.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
Il·lustració
La il·lustradora Laura Agustí conta la seua experiència en les xarxes socials
Escola
L’Escola Oficial d’Idiomes ofereix un curs d’alemany per als nostres alumnes i professors
Interiorisme
Visites a la Llotja d’Alcoi i a l’empresa local Panespol
Escola
Coneix-nos
Interiorisme
Alumnes d’interiorisme són finalistes als Premis Habitàcola