Menu
 
Guanya un premi de 100€ enviant una foto o un vídeo de la Festa Blanca
5 d'abril de 2017

Tots els alumnes matriculats en l’Escola d’Art i Superior Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) estan convidats a participar amb les seues fotos i vídeos en el concurs de la Festa Blanca que ha organitzat l’escola en el qual l’alumnat pot guanyar 100€ en material didàctic, en cadascuna de les dues categories (foto i vídeo).

Es podrà participar en el concurs fins el 7 d’abril inclòs, termini en el qual s’haurà d’enviar les obres de temàtica lliure, tot i que han d’haver estat realitzades en el recinte de l’EASDAlcoi durant la Festa Blanca 2017. Les fotografies hauran d’estar en format jpeg amb un límit de 2MB i els vídeos hauran de tindre una duració màxima de 15 segons.

Per a participar en el concurs cal seguir el compte d’Instagram de l’EASDAlcoi (@easd_alcoi), pujar l’obra a Instagram amb el hashtag #EASDALCOIFESTABLANCA17 i enviar l’obra original i una captura que continga la foto o vídeo i siga visible el hashtag al correu electrònic fotografia@easdalcoi.es, on s’han d’indicar les dades de contacte de l’alumne (nom, cognoms, curs i especialitat). Podeu consultar les bases en el següent enllaç.

Mecanisme

D’entre les obres enviades se seleccionaran tres de cada modalitat (foto i vídeo) que seran publicades en el compte oficial d’Instagram de l’EASDAlcoi per a procedir a una votació popular que decidirà el guanyador o guanyadora.

La votació estarà oberta des de l’11 fins el 26 d’abril a les 10.30 hores. Una vegada es tanquen les votacions, el jurat es reunirà per comprovar els resultats. Finalment, el 26 d’abril a les 10.50 hores al Saló d’Actes de l’EASDAlcoi es farà públic el nom dels guanyadors.

Escola
L’EASDAlcoi presenta el projecte Upcycling Fashion al ForoE de la UPV
Escola
Presentació del nou número de la revista Signe

11 de maig a les 10:30h

Moda
L’EASDAlcoi col·labora amb el vestuari de “Ballem 2018” a Xàtiva
Interiorisme
La llum, el material més important en el disseny d’espais
Escola
T’ajudem a superar les proves d’accés

23 de maig a les 16h