Menu
 
Guanyadors dels premis de l’empresa Mapelor
5 de juny de 2017

Aquest dilluns a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi s’han lliurat el premis que l’empresa Mapelor, dedicada al disseny d’articles d’ús hostaler en paper i no teixit, ha concedit a dos projectes elaborats per alumnes de la nostra escola.

De la secció de gràfic, Laura Colomo, de primer de Disseny Gràfic, ha sigut la guardonada amb la seua proposta d’un grafisme que imita les lletres, volent identificar-se amb elles, però sense arribar a ser-ho. L’estampat, composat per línies a l’atzar que semblen lletres a primera vista, suposa un joc o engany visual que pretén transmetre modernitat, així com li dóna una gran capacitat per a combinar-ho, a més aquest disseny pot ser reproduït tant en estovalles, tovallons, com en camins i qualsevol altre suport.

premiats Mapelor

En la categoria de producte, la proposta guanyadora ha sigut la d’Andrea Alemañ, Francisco Requena i Rafa Calabuig, amb un portatovallons amb doble funcionalitat, d’una banda pot contindre diferents tipus de grandàries de tovallons, però també pot encabir altre tipus de productes; a més es pot plegar i desplegar, afavorint així la higiene. La superfície del producte pot incloure elements gràfics o logotips dels diferents restaurants que puguen emprar-lo.

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Producte
Recordem la intervenció urbana “We love Products”
Escola
Expliquem arquitectura: Vicent Pascual Pastor, de l’historicisme al modernisme

Dijous 15 de febrer a les 11h

Interiorisme
L’alumnat de 1r d’interiors s’inicien en un projecte d’hàbitat
Interiorisme
Alumnes d’interiors queden finalistes en un concurs organitzat per Cevisama
Moda
L’alumnat de moda aprén dels millors sobre la indumentària escènica