Menu
 
Guanyadors dels premis de l’empresa Mapelor
5 de juny de 2017

Aquest dilluns a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi s’han lliurat el premis que l’empresa Mapelor, dedicada al disseny d’articles d’ús hostaler en paper i no teixit, ha concedit a dos projectes elaborats per alumnes de la nostra escola.

De la secció de gràfic, Laura Colomo, de primer de Disseny Gràfic, ha sigut la guardonada amb la seua proposta d’un grafisme que imita les lletres, volent identificar-se amb elles, però sense arribar a ser-ho. L’estampat, composat per línies a l’atzar que semblen lletres a primera vista, suposa un joc o engany visual que pretén transmetre modernitat, així com li dóna una gran capacitat per a combinar-ho, a més aquest disseny pot ser reproduït tant en estovalles, tovallons, com en camins i qualsevol altre suport.

premiats Mapelor

En la categoria de producte, la proposta guanyadora ha sigut la d’Andrea Alemañ, Francisco Requena i Rafa Calabuig, amb un portatovallons amb doble funcionalitat, d’una banda pot contindre diferents tipus de grandàries de tovallons, però també pot encabir altre tipus de productes; a més es pot plegar i desplegar, afavorint així la higiene. La superfície del producte pot incloure elements gràfics o logotips dels diferents restaurants que puguen emprar-lo.

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Escola
Coneix-nos
Escola
Consulteu els resultats de la prova d’accés específica als Estudis Superiors
Moda
Sis alumnes de Moda presenten els seus dissenys a la Copity Fashion Night
Il·lustració
L’exalumna María Penalva exposa ‘Bestiarium Femineum’ a la Fundació Mutua de Levante
Interiorisme
Les finalistes dels premis Habitàcola 2017 visiten Santa&Cole