Menu
 
IL·LUSTRACIÓ APLICADA AL PRODUCTE
23 de juliol de 2021

Eres creatiu però no saps quina especialitat triar?, No coneixes tot el que es pot fer en aquesta escola? Et presentem un dels nostres graus: El Grau d'Il·lustració Aplicada al Producte

Aquest grau aporta als ensenyaments artístics una nova manera d'entendre el dibuix com una eina infal·lible de comunicació. Cada vegada més, la il·lustració personalitzada prima més al nostre  voltant de manera que, qualsevol objecte susceptible de ser il·lustrat, pot provocar sensacions, contar històries i interactuar amb el receptor.

L'alumne que realitza aquests Estudis Superiors és capaç de projectar idees desenvolupant una capacitat artística òptima per a transmetre, emocionar i ser capaç de materialitzar, sobre un producte real, la seua creativitat.

El nostre perfil d'alumne s'incorpora fàcilment a l'àmbit professional mostrant una gran solvència que caracteritza aquests estudis. La xarxa tèxtil o el format freelancer, són unes de les eixides professionals més comunes que adopta el nostre alumnat.

Des del Departament d'Il·lustració Aplicada al Producte, s'ha realitzat una web on es pot veure una xicoteta mostra dels treballs i projectes que es treballen a l'aula.

WEB d'IL·LUSTRACIÓ APLICADA AL PRODUCTE

 

Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ
Moda
PROJECTE DE MODA “RESILIÈNCIA” EN CC ALZAMORA ALCOI
Escola
JORNADES FORMATIVES ISEACV