Menu
 
Inaugurada l’exposició de ‘Conte contat, conte pintat’
12 d'abril de 2017

Aquest dimarts el centre comercial Alzamora va acollir la inauguració de l’exposició “Conte contat, conte pintat” que acull els treballs que han desenvolupat els alumnes de primer dels cicles superiors d’Il·lustració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) i d’Infantil del CIP de Batoi. A l’acte van acudir com a convidats 40 xiquets de 6 anys del col·legi Horta Major, juntament amb l’alumnat participant i professors dels respectius centres educatius. S’encarregaren d’inaugurar l’esdeveniment els coordinadors dels centres educatius participants d’aquesta tercera edició del projecte d’il·lustració de contes.

Tot seguit, es donà pas a un contacontes escenografiat, acompanyant d’objectes que apareixen en els contes realitzats pels alumnes. Posteriorment els xiquets del col·legi Horta Major van participar de les cinc activitats que els alumnes de Batoi van organitzar entre els que van haver jocs tradicionals, maquillatge, cançons i joc de paracaigudes, tot relacionat amb els contes il·lustrats.

Mentre els xiquets jugaven en una carpa de colors en el recinte exterior de l’exposició, es va crear un equip de 6 xiquets aproximadament que van fer la ruta de l’exposició, observant cada panell i escoltant el conte exposat explicat pels alumnes d’Infantil.

L’exposició consta de 14 contes i globus que acoloreixen l’espai expositiu.

L’esdeveniment va ser recollit pel càmera de Pàgina 66, qui també va realitzar entrevistes als alumnes d’Il·lustració, que van explicar la seua experiència.

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Moda
Alumnes de moda col·laboren amb La Pajarita Fashion Week

Divendres, 19 de gener, a les 16h al Cercle Industrial d’Alcoi

Escola
T’ajudem a superar les proves d’accés

Dimarts, 6 de febrer, a les 16h

Moda
Connecta’ns emocionalment a la teua roba

Dimecres 10 de gener

Interiorisme
El concurs d’aparadorisme nadalenc premia dos propostes dels nostres alumnes
Animació
El productor és la peça clau en els projectes d’animació