Menu
 
Inma Saurina destaca la il·lusió i l’esforç com a claus de la creativitat
3 de març de 2017

El passat dijous 28 de febrer va tindre lloc en la Sala d’Actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) la xerrada de la dissenyadora d’alta costura Inma Saurina, una antiga alumna de la nostra escola que va completar la seua formació de Disseny de Moda en la prestigiosa Escola de París ESMOD.

A partir d’ací va encetar una llarga i intensa experiència professional que s’ha centrat, per damunt de tot, en el gènere de l’alta costura, creant la seua pròpia empresa. Així mateix, ha treballat en indumentària escènica encarregant-se del vestuari d’importants musicals com ara Willy Fog. A més, la seua activitat com a dissenyadora d’alta costura l’ha dut a participar en exhibicions i desfilades de les seues col·leccions en París, de la mà del dissenyador francès Jean Luc Amsler.

En aquesta ponència, Inma ens va mostrar tota aquesta trajectòria formativa i professional en el difícil món de la moda, i ens va transmetre la seua experiència que la defineix com una lluitadora i treballadora incansable.

Per als alumnes va ser molt important rebre de primera mà la crònica d’una professional de l’alta costura, feta a si mateixa i escoltar els seues consells amb què els anima a no admetre mai el no com a resposta, a no admetre el sentiment d’impotència, a no acceptar enfonsar-se davant les dificultats, sinó ben al contrari, a mantindre sempre la il·lusió i un nivell alt de treball, insistir en la recerca i en la creativitat per tal d’assolir els objectius i les il·lusions personals, aquelles il·lusions que es conformen, com un somni llunyà, en l’etapa d’estudiant.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
Escola
Orientadors de secundària i batxiller coneixen de primera mà l’escola
Il·lustració
Inaugurada l’exposició de ‘Conte contat, conte pintat’
Escola
Coneix-nos
Il·lustració
L’alumnat aprén tècniques d’aquarel·la avançada amb Fran Parreño
Il·lustració
Els contes dels alumnes de l’EASDAlcoi i el CIP de Batoi veuen la llum

11 d’abril