Menu
 
Els alumnes de Producte creen objectes a partir de l’anàlisi de la natura i el seus processos
23 de maig de 2019

El Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi acull des del passat 15 de maig i fins al 7 de juny l’exposició ‘Inspira Natura’ duta a terme pels alumnes de 3r de Producte.

Ha sigut mitjançant l’assignatura d’Ergonomia i Biònica que han realitzat un treball de camp en què l’element d’anàlisi ha estat la natura per extraure tota la seua essència aplicable a diferents creacions. S’han establert analogies amb l’àrea del Disseny de Producte i s’han desenvolupat objectes a partir del model natural, a un nivell conceptual.

La natura és un exemple de disseny de plantes, animals, boscos o muntanyes amb un equilibri quasi perfecte entre la forma, materials i funcionalitat. Observar i investigar els seus processos i lleis és obrir-se a un ampli ventall d’elaboració de bons objectes.

A més, els dissenyadors treballen pel benestar de les persones, les comunitats i el respecte del seu entorn, pel que integrar el medi natural en l’ecosistema artificial és una condició quasi indispensable per a la millora de qualsevol projecte. Amb aquests valors l’alumnat ha fet tot aquest treball de biomímesi que ara pot veure qualsevol que n’estiga interessat.

Gràfic
L’alumnat de Gràfic visita la redacció de la revista Gràffica i l’impremta Impresum
Fotografia
Els alumnes de Foto s’endinsen en l’oferta cultural fotogràfica de València
Interiorisme
Nelly Carrió guanya el Premi de Disseny atorgat a l’EASDAlcoi per part del CDICV
Gràfic
Omar Giménez, alumne de Gràfic, és l’autor del cartell de la CXXXV Cavalcada dels Reis d’Orient
Producte
Producte enceta un projecte col·laboratiu de disseny amb ACTIU