Menu
 
Els alumnes de Producte creen objectes a partir de l’anàlisi de la natura i el seus processos
23 de maig de 2019

El Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi acull des del passat 15 de maig i fins al 7 de juny l’exposició ‘Inspira Natura’ duta a terme pels alumnes de 3r de Producte.

Ha sigut mitjançant l’assignatura d’Ergonomia i Biònica que han realitzat un treball de camp en què l’element d’anàlisi ha estat la natura per extraure tota la seua essència aplicable a diferents creacions. S’han establert analogies amb l’àrea del Disseny de Producte i s’han desenvolupat objectes a partir del model natural, a un nivell conceptual.

La natura és un exemple de disseny de plantes, animals, boscos o muntanyes amb un equilibri quasi perfecte entre la forma, materials i funcionalitat. Observar i investigar els seus processos i lleis és obrir-se a un ampli ventall d’elaboració de bons objectes.

A més, els dissenyadors treballen pel benestar de les persones, les comunitats i el respecte del seu entorn, pel que integrar el medi natural en l’ecosistema artificial és una condició quasi indispensable per a la millora de qualsevol projecte. Amb aquests valors l’alumnat ha fet tot aquest treball de biomímesi que ara pot veure qualsevol que n’estiga interessat.

Moda
Els dissenys de primer de Moda desfilen a la passarel·la DAMEE d’Elx
Moda
L’alumnat de Moda mostra els seus projectes al Centre Comercial Alzamora
Producte
Treballs de l’exposició ‘Inspira Natura’ de Disseny de Producte
Moda
Moda xafa fort!
Animació
Els alumnes d’Animació queden primers als Premis Península del CINEDFEST