Menu
 
INSTRUMENTARIUM XX1
21 de desembre de 2020

Aquest any el grup de segon curs de l’especialitat de Disseny de Producte està desenvolupant un projecte anomenat Instrumentarium XX1.

La idea d’aquest projecte és dissenyar i construir un nou instrument musical que afavorisca el desenvolupament d’un imaginari sonor des d’una visió creativa, participativa i crítica.

També vol donar l’oportunitat als xiquets i joves dels nostres sistemes educatius d’entendre la música des del seu element bàsic, el so. Açò pot afavorir la creació d’espais permanents que potencien l’experimentació sonora i la hibridació entre els llenguatges.

Al llarg de l’any l’alumnat haurà d’investigar, experimentar, provar i trobar formules per a la creació d’instruments completament nous amb una sèrie de condicions: que siguen robustos, fàcils de transportar, diversos tipus de materials i formes, que puguen amplificar-se electrònicament…

Aquesta última setmana vam fer la seua primera presentació al client, mostrant alguns dels primers esborranys dels seus instruments, alguns dels quals podeu veure a la següent galeria.

Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ
Moda
PROJECTE DE MODA “RESILIÈNCIA” EN CC ALZAMORA ALCOI
Escola
JORNADES FORMATIVES ISEACV