Menu
 
Interiorisme presenta les seues propostes als premis Habitàcola 2019
15 d'abril de 2019

L’edició XXXI dels guardons organitzats per l’Associació Interdisciplinària de Disseny de l’Espai de l’associació Foment de les Arts i del Disseny (ARQUIN-FAD) de Catalunya, tornarà a comptar amb la presencia de projectes de l’alumnat de l’EASDAlcoi. En concret, de 3r de Disseny d’Interiors.

Els premis Habitàcola tenen l’objectiu de, a banda d’introduir als estudiants a l’àmbit professional, difondre “la importància de la creativitat, el compromís social i el rigor professional entre els organismes i la població en general, donant suport i promovent noves iniciatives, nous plantejaments i nous talents emergents”.

La temàtica d’aquest any gira en torn a les parades de venda ambulant. Es busca així trobar idees que aporten sosteniblitat, innovació i flexibilitat a aquests elements urbans cada vegada més presents als espais púbilcs.

Serà el 2 de maig quan es coneguen els finalistes i els guanyadors del concurs, tant a nivell de proposta concreta com de centre educatiu en general,per la qualitat del conjunt de projectes presentats.

1er grup
Estela Semper, Sandra Sánchez i Sara Revert
Títol del projecte: Groc

2n grup
Ayelén Montoya, Cari García i Paula Santana
Títol del projecte: Nereidas

3r grup

Alejandro López i Vicent Soler
Títol del projecte: Neoplastic Weave

 

 

Interiorisme
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”
Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa