Menu
 
Interiorisme i PDO s’inicien en el disseny mitjançant panellat paramètric
19 de novembre de 2018

Salvador Serrano de l’estudi d’arquitectura Ootro, especialitzat en disseny assistit per algorismes i fabricació digital, va oferir aquesta passada setmana un taller de panellat paramètric als alumnes de 3er i 4t d’Interiorisme i 2n de PDO.

D’aquesta manera, van poder començar en el maneig d’eines paramètriques orientades al disseny de superfícies panellades mitjançant la triangulació de formes lliures. Se’ls va ensenyar també a treballar en tot el procés de disseny i fabricació de prototips i en el desenvolupament de pensament paramètric i el seu funcionament estructural.

El workshop va comptar amb dos sessions, una més teòrica d’introducció als principals conceptes del disseny paramètric, en la qual també es va desenvolupar el panellat triangular de superfícies de forma lliure i la numeració i desplegament dels panells.

I una segona més pràctica que va consistir en el disseny i fabricació d’un prototip que va incloure pràctiques de tall làser i el seu assemblatge. El resultat es pot veure en la planta zero de l’EASDAlcoi, al costat de la cafeteria.

Escola
L’EASDAlcoi uneix emprenedoria i disseny en una jornada per a l’alumnat
Fotografia
Tanit Plana reflexionarà a l’EASDAlcoi sobre els forats de la fotografia
Animació
L’EASDAlcoi celebrarà les III Jornades d’Animació els dies 16, 17 i 18 de desembre
Producte
Blurry bin de Katarína Babecová serà el nou sistema de reciclatge de l’EASDAlcoi
Gràfic
La Casa de Carlota & friends explica el seu ‘activisme creatiu’ a l’EASDAlcoi