Menu
 
Els alumnes d’Interiors coneixen la realitat professional de l’estudi Ramón Esteve i les innovacions d’Hábitat’19
18 de setembre de 2019

L’alumnat de Disseny d’Interiors va visitar aquest dimarts 17 de setembre el despatx de l’arquitecte Ramón Esteve a València. Van ser dos antics alumnes de l’EASDAlcoi, Juan Antonio Ferrero (Gerent) i Tudi Soriano (Directora del departament d’Imatge), els qui els obriren les portes de l’estudi i els mostraren el seu dia a dia professional amb treballs de prestigi internacional.

Així,  van explicar als estudiants com funcionen els diferents equips de treball i com s’organitzen eixos equips en els espais de l’estudi. Des del departament d’Interiors agraeixen la bona acollida per part de Ferrero i Soriano i la seua implicació en apropar la seua manera crear solucions i desenvolupar projectes.

El mateix dia els alumnes van acudir a la Feria Hábitat’19 especialitzada en il·luminació, decoració i mobiliari a nivell mundial. La Fira de Mostres de València acull fins al 20 de setembre més de 400 estands de diferents cases comercials dels esmentats sectors.

Aquesta àmplia diversitat va servir per a que l’alumnat coneguera, tant les noves col·leccions i tendències, com, les últimes innovacions i aportacions de figures internacionals del disseny  per a així poder-les posar en pràctica al llarg d’aquest curs 2019-20.

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi