Menu
 
Els alumnes d’Interiors coneixen la realitat professional de l’estudi Ramón Esteve i les innovacions d’Hábitat’19
18 de setembre de 2019

L’alumnat de Disseny d’Interiors va visitar aquest dimarts 17 de setembre el despatx de l’arquitecte Ramón Esteve a València. Van ser dos antics alumnes de l’EASDAlcoi, Juan Antonio Ferrero (Gerent) i Tudi Soriano (Directora del departament d’Imatge), els qui els obriren les portes de l’estudi i els mostraren el seu dia a dia professional amb treballs de prestigi internacional.

Així,  van explicar als estudiants com funcionen els diferents equips de treball i com s’organitzen eixos equips en els espais de l’estudi. Des del departament d’Interiors agraeixen la bona acollida per part de Ferrero i Soriano i la seua implicació en apropar la seua manera crear solucions i desenvolupar projectes.

El mateix dia els alumnes van acudir a la Feria Hábitat’19 especialitzada en il·luminació, decoració i mobiliari a nivell mundial. La Fira de Mostres de València acull fins al 20 de setembre més de 400 estands de diferents cases comercials dels esmentats sectors.

Aquesta àmplia diversitat va servir per a que l’alumnat coneguera, tant les noves col·leccions i tendències, com, les últimes innovacions i aportacions de figures internacionals del disseny  per a així poder-les posar en pràctica al llarg d’aquest curs 2019-20.

Moda
Conchi Sarabia apropa el concepte i la realitat del disseny de calçat a l’alumnat de Moda
Gràfic
Índia Gisbert dissenya la nova identitat de la Societat Protectora d’Animals d’Alcoi
Interiorisme
Departamento 13, el TFT d’Interiorisme de Nelly Carrió
Il·lustració
Pep Carrió mostra la poètica dels objectes a l’EASDAlcoi
Animació
El videojoc ‘King Lucas’ de l’exalumne David Ferriz formarà part de l’e-shop de Nintendo