Menu
 
Ivan Castro ens presentarà el seu llibre “El ABC del lettering”
16 de novembre de 2017

El pròxim divendres, 24 de novembre, a les 11h al saló d’actes, Josep Albert Mestre, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Gràfic d’Alcoi tindrem el plaer de comptar amb la presència d’Ivan Castro que vindrà a presentar el seu llibre El ABC del lettering, publicat per Campgràfic, editorial que estarà representada pel seu gerent, Jose Luis Montesinos, que també acudirà a la cita.

Castro, que ja va estar en el nostre centre anteriorment realitzant un taller, ara vindrà a presentar la seua última publicació. Aquest professor i dissenyador gràfic especialitzat en cal·ligrafia, lettering i tipografia, ja havia publicat aquest llibre en anglés The ABC of Custom Lettering: A Practical Guide to Drawing Letters amb l’editorial Korero Press, però ara de la mà de Campgrafic han fet la seua versió en castellà, que és la que ens presentaran.

Aquest llibre serveix per a endinsar-se en aquest món de la lletra dibuixada, ja que entre aquestes pàgines es troba una gran varietat d’estils de lletra, mètodes d’ensenyament, així com galeries de treball, exercicis i projectes amb els quals practicar el lettering.

A més, cal destacar que l’editorial, Campgràfic, ha posat en valor temes com la cal·ligrafia, el lettering o la tipografia, ja que existeixen molt poques publicacions que es dediquen exclusivament a aquests assumptes, perquè majoritàriament sols es troben edicions en anglés.

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival