Menu
 
Javier Gay apropa les tècniques gràfiques i narratives del còmic als alumnes d’Il·lustració Aplicada
25 de novembre de 2019

L’alumnat de 3r d’Il·lustració Aplicada està treballant, a l’assignatura de Projectes, en un còmic didàctic i desplegable per conscienciar al voltant de la reducció de consum de plàstic i evitar el seu impacte mediambiental.

Per poder conèixer més en profunditat els conceptes essencials del còmic i la novel·la gràfica, l’il·lustrador Javier Gay Lorente els va oferir una xerrada i un taller el passat 20 de novembre a l’Escola. Els va explicar com fer ús dels codis narratius d’aquests suport per poder sintetitzar en imatge i text el que vulguen transmetre i traure-li partit al dinamisme de les vinyetes.

El dia següent, 21 de novembre, els alumnes de tots els cursos d’Il·lustració Aplicada van realitzar una visita a la Casa Museu José Segrelles a Albaida. El pintor va desenvolupar també una important quantitat d’obres il·lustrades on la composició, l’ús de la llum i l’anatomia van resultar especialment interessants per a utilitzar-les després en diferents projectes que puguen sorgir.

Van finalitzar l’eixida amb una visita guiada pel propi Javier Gay al Museu Internacional de Titelles d’Albaida (MITA) que compta amb un fons de 400 peces provinents d’Àfrica, Àsia i Europa.

Escola
INFORMACIÓ DE LA PROVA GENERAL DE CICLES FORMATIUS
Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ
Moda
PROJECTE DE MODA “RESILIÈNCIA” EN CC ALZAMORA ALCOI