Menu
 
Jerjes Llopis, professor de Dibuix, exposa ’40 MAULLIDOS MUDOS’ a la Galeria Miscelanea
28 de gener de 2020

La Galeria Miscelanea de Barcelona acull des d’aquest 17 de gener i fins al 9 de febrer l’exposició ’40 MAULLIDOS MUDOS’ de Jerjes Llopis, professor de Dibuix i Color de l’EASDAlcoi. Es tracta de 40 il·lustracions que mostren conceptes, idees i imatges generades sense filtre dins d’una atmosfera de silenci i insomni.

El propi autor explica que és “una espècie de diari gràfic que resumeix una etapa de ‘quarantena’, d’aïllament, en la que una sèrie de pensaments cridaven en silenci al meu cap. Una estratègia per a velar un ‘dol’”. Per tal de transmetre açò Llopis ha optat per composicions senzilles fent ús del blanc, el negre i l’or rogenc com a gama cromàtica, del retolador acrílic com tècnica i del paper com a suport.

A més d’aquesta sèrie de narracions visuals, l’exposició compta també amb dos peces que en les que es representen els personatges implicats mitjançant “dos retrats de caràcter emocional”. Una tercera peça arrodoneix la mostra: un crani humà sense mandíbula inferior amb escaiola i un suport tridimensional.

Il·lustració
Jero Muñoz guanya el concurs del cartell del 8M organitzat per la Regidoria d’Igualtat d’Alcoi
Fotografia
Els alumnes de Foto descobreixen la força expressiva del retrat amb Mikel Ponce i Luana Fischer
Moda
Conchi Sarabia apropa el concepte i la realitat del disseny de calçat a l’alumnat de Moda
Gràfic
Índia Gisbert dissenya la nova identitat de la Societat Protectora d’Animals d’Alcoi
Interiorisme
Departamento 13, el TFT d’Interiorisme de Nelly Carrió