Menu
 
Jerjes Llopis, professor de Dibuix, exposa ’40 MAULLIDOS MUDOS’ a la Galeria Miscelanea
28 de gener de 2020

La Galeria Miscelanea de Barcelona acull des d’aquest 17 de gener i fins al 9 de febrer l’exposició ’40 MAULLIDOS MUDOS’ de Jerjes Llopis, professor de Dibuix i Color de l’EASDAlcoi. Es tracta de 40 il·lustracions que mostren conceptes, idees i imatges generades sense filtre dins d’una atmosfera de silenci i insomni.

El propi autor explica que és “una espècie de diari gràfic que resumeix una etapa de ‘quarantena’, d’aïllament, en la que una sèrie de pensaments cridaven en silenci al meu cap. Una estratègia per a velar un ‘dol’”. Per tal de transmetre açò Llopis ha optat per composicions senzilles fent ús del blanc, el negre i l’or rogenc com a gama cromàtica, del retolador acrílic com tècnica i del paper com a suport.

A més d’aquesta sèrie de narracions visuals, l’exposició compta també amb dos peces que en les que es representen els personatges implicats mitjançant “dos retrats de caràcter emocional”. Una tercera peça arrodoneix la mostra: un crani humà sense mandíbula inferior amb escaiola i un suport tridimensional.

Fotografia
EL MULTIMÈDIA FOTOGRÀFIC_ Conferència
Escola
CONSULTES ESPECIALS PRESENCIALS AMB CITA PRÈVIA
Escola
RECOLLIDA DE MATERIAL AMB CITA PRÈVIA
Escola
Ja hi ha dates de tràmits d’accés Cicles formatius de grau mitjà i superior
Fotografia
Vídeo : Haciendo libros…