Menu
 
Jornada ‘El camí de rajoles grogues’ amb Julio Antonio Blasco, Sr. López
6 de febrer de 2017

El dimecres, 15 de febrer, a més del workshop sobre fotografia d’Héctor Rubio, també hi haurà a les 10.30h al saló d’actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi la jornada titulada ‘El camí de rajoles grogues’, de la mà de Julio Antonio Blasco, més conegut per Sr. López. El ponent fa més de quinze anys que desenvolupa el seu treball com a il·lustrador i dissenyador gràfic. En la primera part tindrà lloc una xarrada-coloqui on Blasco exposarà part de la seua experiència professional, i a partir de les 12.30h hi haurà un taller d’il·lustració que també experimentarà amb diferents materials.

Julio Antonio Blasco és llicenciat en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i la seua obra es mou entre la il·lustració, la pintura, el collage, el disseny i fins i tot l’escultura elaborada a partir de xicotets objectes de deixalla. Les seues obres són el resultat de la mescla de diverses disciplines, un collage de tècniques, de materials, de propostes i de mètodes.

D’entre els seus clients destaquen alguns com Edelvives, Anaya, Edebé, Promopress, Grupo Planeta, TV3, Londji, Institut Europeu de Disseny, Consorci de Museus de València, IVAM, Fundació Bancaixa o Fundació Canal, entre d’altres.

El treball de Sr. López passa per la il·lustració, el disseny gràfic, disseny expositiu, audiovisual, publicitat, la impartició de xarrades en congressos o tallers en escoles de disseny i diferents espais. A més, també exerceix d’editor en Símientes Editors i de gestor cultural en la llibreria-galeria especialitzada en il·lustració, Estudio 64.

 

Interiorisme
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”
Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa