Menu
 
El videojoc ‘King Lucas’ de l’exalumne David Ferriz formarà part de l’e-shop de Nintendo
17 de febrer de 2020

A partir del 21 de febrer l’e-shop de Nintendo Switch sumarà al seu catàleg ‘King Lucas’  una de les creacions de Devilish Games, empresa ubicada en Villena que va cofundar l’exalumne d’Il·lustració David Ferriz.

El videojoc –creat en 2016 per a PC–  tracta sobre un rei divorciat que perd a les seues filles dins del castell on viu. Compta amb més de 1000 habitacions en constant transformació que augmenten progressivament la dificultat de la missió.

L’equip de Devilish Games amb l’alcalde de Villena

Cal destacar que no és el primer projecte de Devilish Games que es desenvolupa per a Nintendo, ja que en 2018 ja va passar amb ‘Path to Mnemosyne’. A més, aquest joc va rebre l’any passat el Premi de l’Audiovisual Valencià al ‘Millor Videojoc’.

‘Onirike’, el videojoc en què participa l’exalumna d’Animació Alicia Flor

Un dels projectes que prepara l’empresa villenera per a aquest 2020 és el videojoc ‘Onirike‘ en el que també treballa com a modeladora i animadora 3D l’exalumna de l’EASDAlcoi Alicia Flor. “És un original videojoc d’aventura, trencaclosques i plataformes 3D que desenvolupa super acció en un intricat món obert” expliquen a la seua web.

“Encara que el projecte Onirike va nàixer com a tal a l’abril de 2018, en realitat el seu germen és molt més antic i es remunta a l’any 2004, quan jo encara era un estudiant i estava començant a treballar en el meu projecte final de l’Escola d’Art i Disseny d’Alcoi” assenyala Ferriz.

Està previst que veja la llum per a PC en setembre d’aquest any i ja ha sigut finalista en els Valencia Indie Summit Awards que se celebraran en març.

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival