Menu
 
La importància de les xarxes socials en l’àmbit de la il·lustració
15 de maig de 2017

El pròxim divendres, 19 de maig, a les 11h Laura Agustí impartirà una conferència en el saló d’Actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi en la qual repassarà la seua trajectòria, des dels inicis i evolució a la situació actual, ressaltant la importància de les xarxes socials, explicant com aquestes influeixen en la difusió i repercussió a nivell laboral en l’àmbit de la il·lustració.

Agustí és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Miguel Hernández, en l’especialitat de pintura, i va completar la seua formació amb el títol de Disseny d’Interiors a l’Escola Massana de Barcelona. Després de 10 anys entre bastidors i pinzells, ha decidit centrar-se en la il·lustració com a via d’expressió.

La seua obra de delicades línies amb aires romàntics recorda èpoques passades, sense perdre actualitat. Els seus dibuixos es poden veure en portades de revistes (Maasäi), en blogs (Lamono, New Indie Folks), dissenys de discos (Mc Enroe, Suey), cartells (Van Van Market), esdeveniments (Absolut, Vino Afortunado, Friday’s Proyect), en tèxtil (Dear Tee, Costalamel, The Artee Project, Bendito Company), en producte per a marques nacionals (Cafés Mama Same, Tenbei) i internacionals (I like paper, Bessoted)

També ha exposat individualment en la galeria Miscelánea (Barcelona), en The Gallery (Barcelona) i en Kauf (València), així com en altres col·lectives a les galeries Diluvio Universal (Barcelona) i Échale Guindas (Madrid). També ha desenvolupat funcions de comissariat organitzant una exposició col·lectiva on 50 artistes versionaven un dibuix seu en la galeria Miscelánea.

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Producte
Recordem la intervenció urbana “We love Products”
Escola
Expliquem arquitectura: Vicent Pascual Pastor, de l’historicisme al modernisme

Dijous 15 de febrer a les 11h

Interiorisme
L’alumnat de 1r d’interiors s’inicien en un projecte d’hàbitat
Interiorisme
Alumnes d’interiors queden finalistes en un concurs organitzat per Cevisama
Moda
L’alumnat de moda aprén dels millors sobre la indumentària escènica