Menu
 
La importància de les xarxes socials en l’àmbit de la il·lustració
15 de maig de 2017

El pròxim divendres, 19 de maig, a les 11h Laura Agustí impartirà una conferència en el saló d’Actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi en la qual repassarà la seua trajectòria, des dels inicis i evolució a la situació actual, ressaltant la importància de les xarxes socials, explicant com aquestes influeixen en la difusió i repercussió a nivell laboral en l’àmbit de la il·lustració.

Agustí és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Miguel Hernández, en l’especialitat de pintura, i va completar la seua formació amb el títol de Disseny d’Interiors a l’Escola Massana de Barcelona. Després de 10 anys entre bastidors i pinzells, ha decidit centrar-se en la il·lustració com a via d’expressió.

La seua obra de delicades línies amb aires romàntics recorda èpoques passades, sense perdre actualitat. Els seus dibuixos es poden veure en portades de revistes (Maasäi), en blogs (Lamono, New Indie Folks), dissenys de discos (Mc Enroe, Suey), cartells (Van Van Market), esdeveniments (Absolut, Vino Afortunado, Friday’s Proyect), en tèxtil (Dear Tee, Costalamel, The Artee Project, Bendito Company), en producte per a marques nacionals (Cafés Mama Same, Tenbei) i internacionals (I like paper, Bessoted)

També ha exposat individualment en la galeria Miscelánea (Barcelona), en The Gallery (Barcelona) i en Kauf (València), així com en altres col·lectives a les galeries Diluvio Universal (Barcelona) i Échale Guindas (Madrid). També ha desenvolupat funcions de comissariat organitzant una exposició col·lectiva on 50 artistes versionaven un dibuix seu en la galeria Miscelánea.

Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic
Igualtat
Exposició de cartells 8 de març / Il·lustració Aplicada al Producte
Escola
Comissió del Congrés dels Diputats