Menu
 
La setmana que ve aprendrem de destacades figures del món de l’animació
13 de desembre de 2017

Del 18 al 21 de desembre l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi ha organitzat les Jornades d’Animació que comptaran amb destacats conferenciants que oferiran els seus coneixements i experiència als nostres alumnes i a tot aquell que vulga acostar-se al Saló d’Actes del nostre centre.

D’entre les figures més destacades que passaran per l’EASDAlcoi està Jaime Maestro, que actualment està dirigint Animal Crackers conjuntament amb Tony Bancroft (director de Mulan) i Scott Java. Aquesta pel·lícula, d’àmbit internacional, comptarà amb les veus d’actors reconeguts com Emily Blunt, Sylvester Stallone o Danny DeVito. A més, cal recordar que Jaime Maestro, en el 2003 amb seu primer projecte, el curt Sr. Trapo, va guanyar un Goya i va estar pre-nominat als Oscars. Aquest professional del sector de l’animació centrarà la seua conferència en “Produccions i coproducccions en 3D”.

Cartell JORNADES ANIMACIÓ

Altre dels ponents que participarà en aquestes jornades és l’alcoià Pablo Llorens, guanyador del Goya a millor curt d’animació en el 1995 amb Caracol, col, col i també en el 2005 amb El enigma del chico croqueta. En aquest cas, Llorens oferirà una ponència sobre “Els secrets del Stop Motion” i un taller pràctic de “ Modelatge i Lypsinc”.

També hi prendrà part Maria Trénor, qui també va estar nominada als Goya amb seu curt animat Exlibris en l’any 2011, i que posteriorment amb Con qué la lavaré va recollir 14 guardons, d’entre els què destaca el de la Berlinale International Film Festival. En aquest cas, Trénor ens parlarà de “La investigació en un projecte personal”.

Cal destacar també la taula redona, “Sector professional de l’animació valenciana, context actual i oportunitats”, que tindrà lloc el pròxim dimecres amb la presència de figures importants de la producció audiovisual valenciana com Paloma Mora, presidenta de l’Associació Valenciana de Empreses Productores d’Animació; Jose Luis Moreno, Director de CulturArts-IVAC; i César Martí, director de Continguts i Programació de la nova radiotelevisió valenciana “À Punt.”

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic