Menu
 
L’alumnat aprèn tècniques artístiques variades de primera mà
28 de febrer de 2018

Un grup d’alumnes de Disseny d’Interiors, de Disseny Gràfic, de Disseny de Producte, així com d’Il·lustració aplicada van poder gaudir de l’art en primera persona ja que van visitar l’exposició “Equal-Parallel: Guernica-Bengasi (Igual-paralelo: Guernica-Bengasi)” de Richard Serra, una obra creada específicament per al Museu Reina Sofia; on també van poder aprendre de l’obra de William Kentridge a través de la seua exposició “Basta y sobra”, que es centra en la seua producció escènica, que inclou teatre, òpera i performance.

La següent parada fou a l’exposició “Warhol, el arte mecánico”, on es repassa el desenvolupament creatiu d’Andy Warhol, des dels seus inicis com a dissenyador gràfic a Nova York. Allí van poder conéixer diverses tècniques industrials, que l’artista del pop art va utilitzar des de la serigrafia fins a la gravadora de vídeo, amb patrons productius que ell mateix va definir com “propis d’una cadena de muntatge”.

MReinaSofia2

L’aprenentatge sobre tècniques artístiques va continuar amb la visita a l’exposició “El mundo de Giorgio de Chirico. Sueño o realidad” un retrospectiva que mostra l’evolució de la producció artística del gran mestre de l’art metafísic, on s’inclouen pintures, escultures, aquarel·les i dibuixos representatius dels principals temes de l’artista i de la seua contínua investigació tècnica.

A més, l’alumnat també va poder posar-se al dia de totes les noves tendències en la fira Arco 2018, que enguany mostra l’obertura al concepte “El futur”, en tant en quant no és el que va a passar, sinó el que anem a fer, un compromís que hem d’adquirir com a creatius.

Interiorisme
Primeres Jornades d’Interiors, Campus ISEACV
Fotografia
Presentació del llibre “Wuhan Before Wuhan”
Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa