Menu
 
L’alumnat del centre aprén la importància de la propietat intel·lectual
17 de febrer de 2017

Aquest dijous passat, l’alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi ha visitat l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO), abans coneguda com OAMI, que ofereix diferents serveis relacionats amb el registre de marques, dibuixos i models.

Amb aquesta visita, els estudiants ha aprés la importància de la propietat intel·lectual i els processos que cal seguir per a protegir els seus dissenys, una qüestió molt important.

La raó bàsica de la protecció legal és assegurar que l’innovador rendibilitze la inversió necessària per a obtenir la innovació i protegir-lo enfront d’usurpacions de tercers. El disseny industrial afig valor a un determinat producte, valor afegit que marca la diferència amb la possible competència i garanteix la supervivència en el mercat; constitueix un instrument estratègic fonamental en l’empresa. Per aquest motiu, el seu creador, l’alumne, ha d’obtenir el dret exclusiu sobre el mateix, amb la finalitat d’impedir la reproducció de tercers i així poder ser una font d’ingressos en un futur.

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi