Menu
 
L’alumnat del centre aprén la importància de la propietat intel·lectual
17 de febrer de 2017

Aquest dijous passat, l’alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi ha visitat l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea (EUIPO), abans coneguda com OAMI, que ofereix diferents serveis relacionats amb el registre de marques, dibuixos i models.

Amb aquesta visita, els estudiants ha aprés la importància de la propietat intel·lectual i els processos que cal seguir per a protegir els seus dissenys, una qüestió molt important.

La raó bàsica de la protecció legal és assegurar que l’innovador rendibilitze la inversió necessària per a obtenir la innovació i protegir-lo enfront d’usurpacions de tercers. El disseny industrial afig valor a un determinat producte, valor afegit que marca la diferència amb la possible competència i garanteix la supervivència en el mercat; constitueix un instrument estratègic fonamental en l’empresa. Per aquest motiu, el seu creador, l’alumne, ha d’obtenir el dret exclusiu sobre el mateix, amb la finalitat d’impedir la reproducció de tercers i així poder ser una font d’ingressos en un futur.

Escola
LLISTA D’ADMESOS ACCÉS DIRECTE GRAU SUPERIOR
Escola
INFORMACIÓ DE LA PROVA GENERAL DE CICLES FORMATIUS
Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ