Menu
 
L’alumnat d’interiors aprén com aplicar materials en una rehabilitació modernista
14 de març de 2018

Aquesta setmana l’alumnat de 1r de Disseny d’Interiors de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi han pogut aprendre de primera mà com s’apliquen els diferents tipus de materials en la rehabilitació d’un edifici modernista de l’arquitecte Timoteo Briet.

Amb la rehabilitació d’aquest edifici d’habitatges, que està fent l’estudi d’arquitectura VADEBO, s’ha volgut mantindre l’essència del Modernisme, el què queda patent per la utilització rajola hidràulica, així com per la presència de motlures, sòcols i cornises de poliestirè, tot això amb una il·luminació indirecta amb llums LED que aconsegueix realçar aquests elements decoratius.

A més, cal destacar la introducció de volums espillats en l’espai, un recurs que aconsegueix amplificar les estances i al mateix temps genera un espai contemporani. Pel que fa a les divisions i revestiments també es va poder constatar l’aplicació d’envans de cartó guix hidròfugs, per a preservar de la humitat les estances comunes, com l’accés a l’edifici.

Finalment, l’alumnat també va poder comprovar com s’ubiquen instal·lacions, com la de la climatització, en la qual VADEBO ha intentat minimitzar al màxim l’impacte visual de la mateixa.

Rehabilitació Edifici Timoteo Briet

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival