Menu
 
L’animador de ‘Pocoyó’ ensenyarà tots els trucs a l’alumnat de l’EASDAlcoi
16 de febrer de 2017

Remi Hueso, animador i compositor FX vinculat a la sèrie Pocoyó, estarà a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi per a fer una xarrada i un workshop que es centraran en ensenyar a l’alumnat del centre “Estil i workflow” en el món de l’animació els pròxims 20 i 21 de febrer.

Dilluns a les 10 hores es farà la conferència en el saló d’actes dels centre, que serà de lliure accés. El workshop comptarà amb dos sessions, la primera d’elles tindrà lloc el mateix 20 de febrer a la vesprada de 15 a 18 hores, i la segona el dimarts, 21 de febrer de 9.30 a 13.30 hores i de 15 a 18 hores.

Pel que fa a l’experiència professional d’aquest animador, cal destacar la seua participació en un gran número de projectes, sèries, curts, llargmetratges, publicitat i videojocs, per a diverses empreses del sector com Zinkia, Pyro Studies, Estudio Conflictivos i Blue Dream Studios, per exemple.

D’entre els treballs més destacats ressalten les sèries de televisió Pocoyó i Glumpers, el curtmetratge Alma i el llargmetratge Pos eso. Però cal destacar que actualment està treballant en un ambiciós projecte d’àmbit internacional, titulat Animal Crackers, on participaran posant les seues veus, entre d’altres, Emily Blunt, Sylvester Stallone o Danny DeVito.

Moda
NOVES EXPOSICIONS A L’EASDALCOI
Moda
PLISAT: APLICACIÓ CREATIVA
Biblioteca
NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA DE L’EASDALCOI
Interiorisme
PROJECTES FINALS DEL CICLE SUPERIOR DE PDO
Moda
NOVES EXPOSICIONS AL CENTRE COMERCIAL ALZAMORA