Menu
 
L’animador de ‘Pocoyó’ ensenyarà tots els trucs a l’alumnat de l’EASDAlcoi
16 de febrer de 2017

Remi Hueso, animador i compositor FX vinculat a la sèrie Pocoyó, estarà a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi per a fer una xarrada i un workshop que es centraran en ensenyar a l’alumnat del centre “Estil i workflow” en el món de l’animació els pròxims 20 i 21 de febrer.

Dilluns a les 10 hores es farà la conferència en el saló d’actes dels centre, que serà de lliure accés. El workshop comptarà amb dos sessions, la primera d’elles tindrà lloc el mateix 20 de febrer a la vesprada de 15 a 18 hores, i la segona el dimarts, 21 de febrer de 9.30 a 13.30 hores i de 15 a 18 hores.

Pel que fa a l’experiència professional d’aquest animador, cal destacar la seua participació en un gran número de projectes, sèries, curts, llargmetratges, publicitat i videojocs, per a diverses empreses del sector com Zinkia, Pyro Studies, Estudio Conflictivos i Blue Dream Studios, per exemple.

D’entre els treballs més destacats ressalten les sèries de televisió Pocoyó i Glumpers, el curtmetratge Alma i el llargmetratge Pos eso. Però cal destacar que actualment està treballant en un ambiciós projecte d’àmbit internacional, titulat Animal Crackers, on participaran posant les seues veus, entre d’altres, Emily Blunt, Sylvester Stallone o Danny DeVito.

Producte
WorldStar Student Awards
Interiorisme
NOVENA EDICIÓ DELS PREMIS MESTRE
Escola
INFORMACIÓ SOBRE LA COVID-19 I INCLEMÈNCIES METEOROLÒGIQUES
Biblioteca
ÚLTIMES ADQUISICIONS DE LA BIBLIOTECA DE L’EASDALCOI
Escola
IMPORTANT: COMUNICAT DE DIRECCIÓ