Menu
 
L’EASDAlcoi col·labora en l’òpera ‘Il Campanello’
5 de juny de 2017

El passat cap de setmana el Teatre Echegaray d’Ontinyent va acollir la representació de l’òpera còmica Il Campanello de Gaetano Donizetti en la qual l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi va col·laborar amb vora 100 alumnes i professors del Conservatori Professional de Música ‘Josep Melcior Gomis’ d’Ontinyent. També van col·laborar el ballet Òpera, l’AMPA del Conservatori, l’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent. Aquesta representació ha servit per recollir fons per al Projecte Trèvol d’Ontinyent, que treballa per la integració de persones amb diversitat funcional.

La nostra escola ha col·laborat en aquest projecte integrador i solidari en diferents aspectes com ha sigut l’escenografia que ha estat realitzada pels alumnes de grau d’Interiorisme, el vestuari que va anar a càrrec del departament de Moda, així com des de l’àrea d’animació es va realitzar un ‘videomapping’ i un dels alumnes d’aquest cicle superior va realitzar les diferents il·lustracions que s’han emprat en aquesta òpera, que barreja música, teatre i poesia.

Il Campanello

Saül Gómez, s’ha fet càrrec de la direcció d’orquestra i musical, i de la direcció d’escena s’encarregà Simó Campos.

Per posar-nos en situació, Il Campanello situa l’acció al Nàpols del Segle XIX, on Annibale Pistacchio, un vell farmacèutic, s’acaba de casar amb la jove Serafina. Enrico, anterior amant d’aquesta, interromprà constantment la nit de noces amb diverses disfresses i tocant una campana nocturna a la farmàcia.

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Moda
Alumnes de moda col·laboren amb La Pajarita Fashion Week

Divendres, 19 de gener, a les 16h al Cercle Industrial d’Alcoi

Escola
T’ajudem a superar les proves d’accés

Dimarts, 6 de febrer, a les 16h

Moda
Connecta’ns emocionalment a la teua roba

Dimecres 10 de gener

Interiorisme
El concurs d’aparadorisme nadalenc premia dos propostes dels nostres alumnes
Animació
El productor és la peça clau en els projectes d’animació