Menu
 
Les il·lustracions de 3 alumnes de l’escola veuran la llum amb Ripshop
17 d'octubre de 2017

Aquest dilluns van resultar guanyadores 3 alumnes del grau d’Il·lustració aplicada de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) en el concurs de disseny organitzat per SGramage Hogar per a la seua marca més innovadora i jove, Ripshop.

Diana Ventura, Andrea Puche i Andrea García, que quan van prendre part en aquest certamen el curs passat estaven en 2n i 3r, seran les qui veuran les seues propostes aplicades en diferents productes de roba per a la llar com edredons, coixins o cortines, a través d’aquesta empresa.

Amb aquest concurs, SGramage vol descobrir nous talents de la il·lustració, ja que en la seua línia, Ripshop, aquest art és el protagonista. A més, d’aquesta manera també s’aconsegueix innovar amb propostes molt originals. Concretament en aquest certamen, on ha participat tot el departament d’Il·lustració de la nostra escola, la idea central a desenvolupar era l’amor en qualsevol de les seues variants.

Guanyadores SGramage

El fet de participar en aquest tipus de concurs és molt útil per als estudiants, ja que així comencen a treballar en el món real, amb tots els requeriments necessaris que qualsevol empresa els demanarà en el seu futur professional. A més, també servirà per a donar a conéixer els nous talents, com és el cas de les guanyadores, ja que Ripshop posa molt en valor els autors de les il·lustracions que protagonitzen els seus productes.

Moda
NOVES EXPOSICIONS A L’EASDALCOI
Moda
PLISAT: APLICACIÓ CREATIVA
Biblioteca
NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA DE L’EASDALCOI
Interiorisme
PROJECTES FINALS DEL CICLE SUPERIOR DE PDO
Moda
NOVES EXPOSICIONS AL CENTRE COMERCIAL ALZAMORA