Menu
 
L’exalumna Andrea Blanes participa al llibre ‘Alejandro’, un recull de l’obra de l’artista Alejandro Soler
12 de novembre de 2018

Andrea Blanes, exalumna del C.F.G.S. Gràfica Publicitària, ha participat juntament amb el fotògraf José Aguilar en la elaboració del llibre ‘Alejandro’ que reuneix part del llegat artístic i cultural d’Alejandro Soler i que serà presentat demà dimarts a les 20h en la sala d’exposicions de la Fundación Mutua de Levante (Plaça d’Espanya nº15).

El projecte del llibre es va iniciar fa dotze anys quan Jose Aguilar realitza una sèrie de retrats a l’artista i a la seua obra (sobretot inèdita) però mai arriba a materialitzar-se. A finals de 2017 es torna a reprendre aquesta idea i ací és quan Andrea Blanes se suma a la iniciativa i junt al fotògraf comencen la tasca de recopilar material més enllà de l’obra plàstica. Inclouen escenografies de cinema i teatre, dissenys festers, dissenys nadalencs, cartelleria, tires còmiques, a més d’escrits personals d’Alejandro Soler. D’aquesta manera el contingut del llibre s’enriqueix molt més que amb el plantejament inicial.

 

Andrea Blanes destaca el suport de la Fundación Mutua de Levante que ha possibilitat en gran mesura poder dur avant el projecte i també la col·laboració anònima “molta de l’obra l’hem trobat anant casa per casa de gent que tenia algun quadre o esborrany d’Alejandro i ha volgut aportar-lo” diu. Sobre Alejandro Soler explica que “ho ha fet tot en Alcoi. Era un home del Renaixement. Ha emprat totes les tècniques” i afegeix que amb aquest llibre “hem tractat de fer-li un homenatge com es mereix un artista com ell”.

 

Moda
NOVES EXPOSICIONS A L’EASDALCOI
Moda
PLISAT: APLICACIÓ CREATIVA
Biblioteca
NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA DE L’EASDALCOI
Interiorisme
PROJECTES FINALS DEL CICLE SUPERIOR DE PDO
Moda
NOVES EXPOSICIONS AL CENTRE COMERCIAL ALZAMORA