Menu
 
Lliurament de l’edició XVII dels Premis Tutto Piccolo
22 de març de 2018

Aquest dimecres, 21 de març, va tindre lloc el lliurament de la XVII edició dels Premis Tutto Piccolo que tenen per objectiu para fomentar el interés pel disseny i la creació en el sector de la moda infantil. La gerent d’aquesta empresa, Mercedes Mataix, va fer saber que la decisió va ser molt difícil de prendre, ja que totes les propostes eren de gran qualitat. A més, Mataix es va manifestar orgullosa per aquesta llarga col·laboració amb l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

Els resultats d’aquest concurs es detallen de la següent manera: en primer lloc va quedar Miriam Hernández per “Bella Venezia” qui va rebre un premi de 500€ i un diploma; en segon lloc Marta Moreno per “Adventure” que rebé 200€ i un diploma; i finalment va haver una menció d’honor a Montse Corbí per “Tree House” que va rebre un diploma.

Premis Tutto Piccolo

A més d’aquests premis Tutto Piccolo ha anunciat que oferirà un contracte de 3 mesos de pràctiques a un dels participant d’aquest concurs.

El jurat que va realitzar aquesta tria va estar format per Mercedes Mataix, gerent de Tutto Piccolo; Mercedes Moltó, fundadora d’aquesta empresa; Diana Gómez, professora de l’EASDAlcoi i dues representants de l’empresa.

Finalment, des de l’EASDAlcoi es va voler aprofitar aquest moment per a retre un menut, però sentit homenatge, a Mercedes Moltó per la seua llarga i fructífera trajectòria en la què va lluitar per dur a bon port el projecte que ha esdevingut en Tutto Piccolo. Una empresa amb una filosofia innovadora que Moltó va saber conduir a l’excel·lència, gràcies al seu producte i la seua imatge.

Escola
TALLER ONLINE PROVES D’ACCÉS
Moda
NOVES EXPOSICIONS A L’EASDALCOI
Moda
PLISAT: APLICACIÓ CREATIVA
Biblioteca
NOVES ADQUISICIONS A LA BIBLIOTECA DE L’EASDALCOI
Interiorisme
PROJECTES FINALS DEL CICLE SUPERIOR DE PDO