Menu
 
Mecana Sans es donarà a conéixer en ‘Cañas & Tipos’
26 d'abril de 2017

El taller de tipografia Mecana Sans de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) es donarà a conéixer a través d’una presentació en la trobada tipograficofestiva Cañas & Tipos el pròxim dissabte, 29 d’abril, a les 18 hores, al taller La Seiscuatro, al carrer Cadis 7 de València.

El professors de l’EASDAlcoi Xelo Garrigós i Jordi Sempere, responsables de Mecana Sans, que promociona i difon la tipografia tradicional en l’àmbit acadèmic del disseny editorial actual, estaran en aquesta tercera edició de la quarta temporada, on també hi participarà la dissenyadora gràfica i de tipografies, Maria Ramos, qui també forma part de NM type. Aquesta gallega va realitzar el màster de disseny de tipografies de la Universitat de Reading 2015 i d’entre els seus últims projectes cal destacar Kinectic, una magnífica família sans-serif geomètrica.

En aquesta tercera edició de la quarta temporada es continuarà amb el ‘Tipobingo’ on es sortejarà un ‘pack’ de material gràfic aportat per diversos tipògrafs i cal·lígrafs relacionats en el món del disseny valencià: Juanjo López, Rafael Jordán, Joan Quirós, Pablo Bosch, etc.

A més, els assistents podran mostrar els seus propis treball de tipografia, cal·ligrafia o disseny a membres de l’organització i altres participants per generar així un debat sobre aquests.

Cañas & Tipos

Aquest és un esdeveniment que ve celebrant-se des de fa tres anys on es reuneixen els amants de la tipografia, la cal·ligrafia i el disseny gràfic que va començar sent una quedada informal de gent afí al voltant d’una taula de bar, per créixer i evolucionar en un esdeveniment que ofereix xerrades, sortejos, typecrits, mostres de llibres i un ambient distès, en el qual no falta la cervesa com a agent socialitzador. Aquesta trobada tipogràfica genera debat, rigor, amistat i intercanvi d’opinions sempre en un ambient distès, divertit i informal.

Moda
Càsting de moda a l’EASDAlcoi

Dimecres, 20 de juny, de 12:30 a 16h a l’EASDAlcoi

Moda
L’alumnat de moda exposa els seus treballs a Albaida
Escola
Ara, l’EASDAlcoi obrirà per les vesprades
Interiorisme
El futur de la direcció d’obres de decoració passa per l’EASDAlcoi
Interiorisme
Taller per descobrir els secrets del microciment