Menu
 
Mecana Sans es donarà a conéixer en ‘Cañas & Tipos’
26 d'abril de 2017

El taller de tipografia Mecana Sans de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi) es donarà a conéixer a través d’una presentació en la trobada tipograficofestiva Cañas & Tipos el pròxim dissabte, 29 d’abril, a les 18 hores, al taller La Seiscuatro, al carrer Cadis 7 de València.

El professors de l’EASDAlcoi Xelo Garrigós i Jordi Sempere, responsables de Mecana Sans, que promociona i difon la tipografia tradicional en l’àmbit acadèmic del disseny editorial actual, estaran en aquesta tercera edició de la quarta temporada, on també hi participarà la dissenyadora gràfica i de tipografies, Maria Ramos, qui també forma part de NM type. Aquesta gallega va realitzar el màster de disseny de tipografies de la Universitat de Reading 2015 i d’entre els seus últims projectes cal destacar Kinectic, una magnífica família sans-serif geomètrica.

En aquesta tercera edició de la quarta temporada es continuarà amb el ‘Tipobingo’ on es sortejarà un ‘pack’ de material gràfic aportat per diversos tipògrafs i cal·lígrafs relacionats en el món del disseny valencià: Juanjo López, Rafael Jordán, Joan Quirós, Pablo Bosch, etc.

A més, els assistents podran mostrar els seus propis treball de tipografia, cal·ligrafia o disseny a membres de l’organització i altres participants per generar així un debat sobre aquests.

Cañas & Tipos

Aquest és un esdeveniment que ve celebrant-se des de fa tres anys on es reuneixen els amants de la tipografia, la cal·ligrafia i el disseny gràfic que va començar sent una quedada informal de gent afí al voltant d’una taula de bar, per créixer i evolucionar en un esdeveniment que ofereix xerrades, sortejos, typecrits, mostres de llibres i un ambient distès, en el qual no falta la cervesa com a agent socialitzador. Aquesta trobada tipogràfica genera debat, rigor, amistat i intercanvi d’opinions sempre en un ambient distès, divertit i informal.

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Producte
Recordem la intervenció urbana “We love Products”
Escola
Expliquem arquitectura: Vicent Pascual Pastor, de l’historicisme al modernisme

Dijous 15 de febrer a les 11h

Interiorisme
L’alumnat de 1r d’interiors s’inicien en un projecte d’hàbitat
Interiorisme
Alumnes d’interiors queden finalistes en un concurs organitzat per Cevisama
Moda
L’alumnat de moda aprén dels millors sobre la indumentària escènica