Menu
 
Interiorisme coneix les aplicacions del microciment de mà del Grupo Puma
30 de maig de 2019

El Grupo Puma va realitzar, el passat 28 de maig, un taller de posada en obra del microciment per als alumnes de 2n de Disseny d’Interiors. Tot coordinat mitjançant l’assignatura de Construcció.

El microciment és un material molt demandat actualment per les prestacions estètiques que confereix als espais. Es pot aplicar sobre pràcticament qualsevol tipus de suport com: sòls, bancs de cuina, mobiliari de bany, piscines, etc. Existeix una gran versatilitat també pel que fa als seus acabats en qüestió d’estil i colors.

El taller es va iniciar amb una xerrada sobre el Grupo Puma i el sistema de revestiment continu Paviland Arq, nom comercial del microciment del grup. Amb aquesta base teòrica, l’alumnat va baixar a l’exterior de la planta -3 on es va preparar tota una sèrie d’equipament i eines per a l’aplicació pràctica de tot allò aprés en l’explicació prèvia.

Cal destacar que aquesta vessant més constructiva, és bàsica en la formació d’un dissenyador d’Interiors. És necessari saber les característiques dels materials i elements d’obra per poder materialitzar i executar els projectes d’una manera correcta.

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi