Menu
 
Els alumnes de Moda finalitzen el curs amb un editorial dedicat a la Grècia Clàssica
7 de juny de 2019

L’últim projecte del curs dut a terme pels estudiants de Moda ha sigut la realització d’un editorial. Un editorial de moda es compon, d’una mitjana d’unes sis-huit fotografies acompanyades de text i de temàtica comuna, el que els francesos anomenen ‘fil rouge’. Se sol publicar en revistes tant físiques com digitals.

En aquest cas, els alumnes de l’assignatura d’Estilisme de Moda tenien com a tema comú d’inspiració la Grècia Clàssica. Per a desenvolupar el projecte han hagut d’investigar el tema i materialitzar personalment tots els elements que apareixen en les imatges: abillaments, complements, tocats, maquillatge, i útils varis.

L’activitat s’ha dut a terme en col·laboració amb el departament de Fotografia que ha donat suport a l’iniciativa posant a disposició les seues instal·lacions i donant suport tècnic.

La sèrie d’editorials de moda, a més de ser una activitat d’àmbit acadèmic, vol ser una oportunitat perquè els alumnes de creen projectes viables i que puguen difondre’s en l’exterior perquè l’estudiant s’aferme al món professional. Per aquest motiu se seleccionaran alguna d’aquestes propostes per a presentar-la a revistes del sector i possibles concursos.

Moda
Els dissenys de primer de Moda desfilen a la passarel·la DAMEE d’Elx
Moda
L’alumnat de Moda mostra els seus projectes al Centre Comercial Alzamora
Producte
Treballs de l’exposició ‘Inspira Natura’ de Disseny de Producte
Moda
Moda xafa fort!
Animació
Els alumnes d’Animació queden primers als Premis Península del CINEDFEST