Menu
 
Els alumnes de Moda finalitzen el curs amb un editorial dedicat a la Grècia Clàssica
7 de juny de 2019

L’últim projecte del curs dut a terme pels estudiants de Moda ha sigut la realització d’un editorial. Un editorial de moda es compon, d’una mitjana d’unes sis-huit fotografies acompanyades de text i de temàtica comuna, el que els francesos anomenen ‘fil rouge’. Se sol publicar en revistes tant físiques com digitals.

En aquest cas, els alumnes de l’assignatura d’Estilisme de Moda tenien com a tema comú d’inspiració la Grècia Clàssica. Per a desenvolupar el projecte han hagut d’investigar el tema i materialitzar personalment tots els elements que apareixen en les imatges: abillaments, complements, tocats, maquillatge, i útils varis.

L’activitat s’ha dut a terme en col·laboració amb el departament de Fotografia que ha donat suport a l’iniciativa posant a disposició les seues instal·lacions i donant suport tècnic.

La sèrie d’editorials de moda, a més de ser una activitat d’àmbit acadèmic, vol ser una oportunitat perquè els alumnes de creen projectes viables i que puguen difondre’s en l’exterior perquè l’estudiant s’aferme al món professional. Per aquest motiu se seleccionaran alguna d’aquestes propostes per a presentar-la a revistes del sector i possibles concursos.

Escola
El professor de l’EASDAlcoi Paco Sempere exposa al Museu de la Universitat d’Alacant
Escola
L’EASDAlcoi estrena senyalètica als directoris de tot el centre
Interiorisme
Els alumnes d’Interiors coneixen la realitat professional de l’estudi Ramón Esteve i les innovacions d’Hábitat’19
Escola
Dates de matrícula de l’alumnat d’Estudis Superiors
Il·lustració
El passat i el futur impregnen les Obres Finals d’Il·lustració