Menu
 
Alumnes de Munic realitzen un projecte gràfic a partir d’elements emblemàtics d’Alcoi
18 d'octubre de 2019

Set alumnes i dos professores de la FOS Gestaltung de Munic han estat des del passat dilluns 13 d’octubre coneixent els principals punts històrics, arquitectònics, culturals i naturals de la ciutat. Els han fet d’amfitrions els estudiants de 2n del Cicle d’Assistent al Producte Gràfic Imprès  i part del professorat de l’EASDAlcoi.

Aquesta visita forma part del projecte Erasmus+ que l’Escola ha encetat aquest any juntament amb l’esmentat centre alemany i el Lycée général et technologique des Arènes de Toulousse. Des d’aquest 2019 i fins al 2021 es desenvoluparà el programa ‘Europe and art’ amb activitats  irigides a fomentar l’intercanvi creatiu entre l’alumnat europeu.

Així, les alumnes de la FOS han fotografiat durant aquests dies tot allò que els anava cridant l’atenció. Després, han experimentat amb eixes imatges i diferents tècniques i conceptes per a convertir-les en un disseny en format postal. Els resultats s’han presentat i exposat aquest matí al saló d’actes. A més, han participat en classes de l’EASDAlcoi durant tota la setmana.

Una vegada tornen a Múnich (aquest dissabte 19)  continuaran treballant en aquest sentit. Hauran de dur a terme un projecte per a transformar aquestes creacions en 2D a 3D mitjançant els tallers que tenen de ceràmica, vidre, impressions 3D o talladores làser, entre d’altres.

Ambdós centres coincideixen en com d’enriquidora i positiva ha estat aquesta experiència. “Compartir perspectives i idees ha sigut fantàstic i els ha agradat molt conèixer l’Escola. Ací es viu el disseny d’una forma molt intensa i es respira una atmosfera molt creativa que ens ha encantat a totes” explica Barbara Schrobenhauser, una de les professores de la FOS.

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival