Menu
 
Alumnes de Munic realitzen un projecte gràfic a partir d’elements emblemàtics d’Alcoi
18 d'octubre de 2019

Set alumnes i dos professores de la FOS Gestaltung de Munic han estat des del passat dilluns 13 d’octubre coneixent els principals punts històrics, arquitectònics, culturals i naturals de la ciutat. Els han fet d’amfitrions els estudiants de 2n del Cicle d’Assistent al Producte Gràfic Imprès  i part del professorat de l’EASDAlcoi.

Aquesta visita forma part del projecte Erasmus+ que l’Escola ha encetat aquest any juntament amb l’esmentat centre alemany i el Lycée général et technologique des Arènes de Toulousse. Des d’aquest 2019 i fins al 2021 es desenvoluparà el programa ‘Europe and art’ amb activitats  irigides a fomentar l’intercanvi creatiu entre l’alumnat europeu.

Així, les alumnes de la FOS han fotografiat durant aquests dies tot allò que els anava cridant l’atenció. Després, han experimentat amb eixes imatges i diferents tècniques i conceptes per a convertir-les en un disseny en format postal. Els resultats s’han presentat i exposat aquest matí al saló d’actes. A més, han participat en classes de l’EASDAlcoi durant tota la setmana.

Una vegada tornen a Múnich (aquest dissabte 19)  continuaran treballant en aquest sentit. Hauran de dur a terme un projecte per a transformar aquestes creacions en 2D a 3D mitjançant els tallers que tenen de ceràmica, vidre, impressions 3D o talladores làser, entre d’altres.

Ambdós centres coincideixen en com d’enriquidora i positiva ha estat aquesta experiència. “Compartir perspectives i idees ha sigut fantàstic i els ha agradat molt conèixer l’Escola. Ací es viu el disseny d’una forma molt intensa i es respira una atmosfera molt creativa que ens ha encantat a totes” explica Barbara Schrobenhauser, una de les professores de la FOS.

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic