Menu
 
NOU PUNT D’EXPOSICIÓ
17 de març de 2021

FAB LAB instal·la un micro punt d'exposició per a treballs realitzats a l'EASDAlcoi.

Serà una zona viva, on periòdicament es mostraran treballs de les nostres especialitats.

Les peanyes han estat dissenyades i fabricades en el FAB LAB i la distribució en l'espai ha estat realitzada per Pedro Guardiola i Neus Bernabeu, alumnat d'Interiorisme.

PRIMERA EXPOSICIÓ

L’exposició inaugural ha mostrat les possibilitats de fabricació del nostre FAB LAB: Fresadora CNC des de dibuix vectorial, Fresadora des de jpg amb escala de grisos, impressió 3D en resina amb impressora DLP, tall de patró tèxtil amb tall làser i tall làser de cartró per generar volums 3D.

SEGONA EXPOSICIÓ

Les camisetes han sigut creades per: Nerea Alcaraz Pont, Paula Domínguez López i Clara López Conejero de 2n de l’Especialitat Disseny d’Il·lustració Aplicada al Producte (Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny). Assignatura: Tècniques i processos de reproducció i impressió. Diferents materials i suports amb el professor Sergi Salmeron Cambra.

Les altres peces exposades són obra de Núria Pastor Franco i Desam Sebastián García, 1r de  Cicle Formatiu de grau superior en Projectes i Direcció d’obres en la Decoració. Assignatura: Expressió Volumètrica amb la professora María Reig Calabuig.

Escola
INFORMACIÓ DE LA PROVA GENERAL DE CICLES FORMATIUS
Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ
Moda
PROJECTE DE MODA “RESILIÈNCIA” EN CC ALZAMORA ALCOI