Menu
 
NOVA EXPOSICIÓ AL CC ALZAMORA
1 de juny de 2021

Ja tenim una nova proposta de moda exposada en el CC *Alzamora d'Alcoi. La seua creadora, Eugenia Jiménez Moreno, realitza una crida social amb el seu  TFT Leaf me alone.

Una col·lecció de moda júnior femenina per a primavera-estiu que reivindica a través de teixits reciclats i missatges com “Save our planet” el contenidor de fem gegant en el qual s'ha convertit l'oceà en els últims temps, sobretot de plàstics, provocant danys en la fauna i entrant en la cadena alimentosa. En aquest projecte trobem blocs de color naturals i neutres que inspiren tranquil·litat i assossec. Looks “casual” amb peces còmodes, atemporals i versàtils, siluetes folgades, detalls esportius i superposició de peces, peces i teixits.

La seua principal característica és l'ús de teixits sostenibles i reciclats (alguns realitzats amb residus de botelles de plàstic) així com, l'etiqueta Join Life i la seua etiqueta que, en plantar-la, contribueixes a la no desforestació del planeta.

Presentant una actitud activista i inconformista vol que no oblidem que l'oceà és la principal font de vida del planeta. Es tracta de fer moda amb consciència.

M'agradaria molt que aquest projecte es materialitzara. Seria molt interessant que les empreses s'implicaren de veritat i posaren obstinació a ajudar amb el seu granet d'arena al fet que la indústria de la moda canviara i deixara de contaminar tant com ho fa. Es pot vestir bé utilitzant només residus existents. Ara veiem que no és tan difícil produir moda reciclada” – Eugenia Jiménez

Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ
Moda
PROJECTE DE MODA “RESILIÈNCIA” EN CC ALZAMORA ALCOI
Escola
JORNADES FORMATIVES ISEACV