Menu
 
“PAREIDOLIA”. EXPOSICIÓ DE L’ALUMNAT DE SEGON DEL CGFS FOTOGRAFIA
10 de març de 2022

La pareidolia és un fenomen psicològic on un estímul tènue i aleatori és percebut com una forma reconeixible.

A l’exposició, sota el títol “Pareidolia”, el públic transita i s’endinsa en un món íntim i personal on les imatges, a través de la combinació adequada de llums i ombres, retocen al límit del que s’intueix i el que es desvetlla per parlar-nos sobre allò que es desitja. “Pareidolia” col·loca el seu focus davant l’exploració sensorial del cos i la seua sexualitat, buscant-ne una reinterpretació mitjançant el món natural.

L’exposició planteja, des d’una òptica reflexiva, un diàleg sobre l’autoconeixement, l’erotisme i la sexualitat. Dividida en tres seccions, parteix de la insinuació i l’erotisme subtil general, per deixar pas a un espai expressiu comú, mosaic fragmentat, que ens parla d’autoexploració i de la interrelació amb altres cossos. La conversa culmina en un vers lliure que serveix de punt de partida -i final- on el tema és tractat a través de les diverses mirades individualitzades.

“Pareidolia”, en definitiva, ens convida a explorar a través dels camins comuns, però des d’una visió oberta, curiosa i insinuant.

FUNDACIÓN MUTUA LEVANTE / Alcoi / Del 16 de març al 29 d’abril.

 

Moda
Departament de Moda. Viatge d’estudis al País Basc
Fotografia
LIMINAL, exposició col·lectiva de 2n CFGS Fotografia
Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic