Menu
 
“PAREIDOLIA”. EXPOSICIÓ DE L’ALUMNAT DE SEGON DEL CGFS FOTOGRAFIA
10 de març de 2022

La pareidolia és un fenomen psicològic on un estímul tènue i aleatori és percebut com una forma reconeixible.

A l’exposició, sota el títol “Pareidolia”, el públic transita i s’endinsa en un món íntim i personal on les imatges, a través de la combinació adequada de llums i ombres, retocen al límit del que s’intueix i el que es desvetlla per parlar-nos sobre allò que es desitja. “Pareidolia” col·loca el seu focus davant l’exploració sensorial del cos i la seua sexualitat, buscant-ne una reinterpretació mitjançant el món natural.

L’exposició planteja, des d’una òptica reflexiva, un diàleg sobre l’autoconeixement, l’erotisme i la sexualitat. Dividida en tres seccions, parteix de la insinuació i l’erotisme subtil general, per deixar pas a un espai expressiu comú, mosaic fragmentat, que ens parla d’autoexploració i de la interrelació amb altres cossos. La conversa culmina en un vers lliure que serveix de punt de partida -i final- on el tema és tractat a través de les diverses mirades individualitzades.

“Pareidolia”, en definitiva, ens convida a explorar a través dels camins comuns, però des d’una visió oberta, curiosa i insinuant.

FUNDACIÓN MUTUA LEVANTE / Alcoi / Del 16 de març al 29 d’abril.

 

Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ
Moda
PROJECTE DE MODA “RESILIÈNCIA” EN CC ALZAMORA ALCOI
Escola
JORNADES FORMATIVES ISEACV