Menu
 
Participa en la primera creació col·laborativa entre les especialitats de l’escola
18 de desembre de 2017

Vos convidem a participar amb la vostra visió creativa en la primera obra col·lectiva que es durà a terme entre les diferents especialitats de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi i que està organitzada per Rafaela Morales, professora del departament de Mitjans Informàtics.

L’apassionant proposta “Un Cadàver Exquisit” obri un espai al treball col·laboratiu que anima a seguir un joc grupal, inspirat en les tècniques surrealistes de creació. L’objectiu és donar vida, de manera oberta entre tots, a un ‘cos’ creatiu, ja siga gràfic, audiovisual o literari.

La dinàmica d’aquest repte és molt senzilla. Un participant ha de compartir la seua aportació artística a una peça inicial amb una paraula, frase, paràgraf, text aleatori, traç o esbós, imatge, vídeo… Els següents participants han de continuar amb una aportació pròpia nova o enriquint els que ja hi ha.

Cada setmana es publicarà una entrada nova en la web, una nova oportunitat de participar en un cadàver exquisit diferent.

Per a estrenar aquesta iniciativa, ja s’ha llançat el primer ‘cos’ que parteix d’un fragment del llibre “Les paraules errants” d’Eduardo Galeano. Una autèntica joia que està esperant la vostra creativitat per a demostrar les possibilitats de la co-creació artística.

Juguem?

Més informació: www.uncadaverexquisito.com

Escola
El Taller de processos de reproducció al servei de la creativitat de l’EASDAlcoi
Escola
L’EASDAlcoi acull la presentació del II Premis Nacional de Moda Bany
Moda
El grup d’investigació de Disseny de Moda qualifica “d’èxit” la iniciativa Conexiones 4 celebrada a Xàtiva
Interiorisme
Plouen flors a l’EASDAlcoi
Animació
ZOMBYE el Projecte Integrat d’Animació de Miguel Ángel Canillas