Menu
 
Paula Sanz ens il·lustra les relacions humanes amb la seua obra
11 de maig de 2013

Les 25 enes Jornades de Disseny de la Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi (EASDAlcoi), amb el títol ‘Expliquem, activitats de Disseny’, han tingut hui la segona conferència, a càrrec de l’il·lustradora Paula Sanz.

La ponent, que considera que té dues vessants professionals, la il·lustradora i la de exposició artística, ha destacat de la seua obra les relacions humanes i la sensibilitat del cos humà.

“Les relacions humanes són tremendament divertides, ja que estem sempre amb algú per por a quedar-se sols i a la mateixa vegada no suportem ningú”, ha argumentat sobre una temàtica que sempre tracta “amb ironia i sentit de l’humor”.

La il·lustradora també ha assenyalat que els del seu gremi han “tornat a valorar allò manual, allò artesanal” després de viure una sèrie de catàstrofes naturals i de episodis de terrorisme al llarg dels últims anys.

Sanz és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de València. El seu treball com a il·lustradora mostra especial interés per la figura humana, component fonamental de part de la seua obra. Li preocupa fonamentalment l’anatomia, de la qual és una gran estudiosa, el moviment del cos i la seua forma de expressar-se.

Podeu veure l’entrevista en vídeo ací.

Escola
INFORMACIÓ DE LA PROVA GENERAL DE CICLES FORMATIUS
Escola
ASPIRANTS PROVA GENÈRICA CICLES MITJANS I SUPERIORS
Moda
PROJECTE COL·LABORATIU: MODA I DANSA (ESTUDI ALICIA HERRERO)
Escola
L’EASD ALCOI PARTICIPA A LES JORNADES MEDITERRÀNIES DE COOPERACIÓ
Moda
PROJECTE DE MODA “RESILIÈNCIA” EN CC ALZAMORA ALCOI