Menu
 
‘Pipeline d’animació 3D’ Conferència de Rafel Bernabeu
14 de desembre de 2016

L’Alcoià Rafel Bernabeu, impartirà la xerrada “Pipeline d’animació 3D” a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. Esta interessant activitat tindrà lloc el proper 16 de desembre, a les 11h. al Saló d’Actes.
Rafel Bernabeu ha estudiat a l’UPV i ha fet un master d’Animació 3D en Primer Frame a València. Amb tan sols 29 anys, Bernabeu està en possessió d’un abundos i interessant currículum, havent treballat com a rigger en FrameOver per a una sèrie de Shaquille O’neal, “HoopFighter”. Ha treballat també per a HAMPA Animation Studios en la sèrie ” The Shadownsters” , recentment comprada per HBO per tal d’emetre-la arreu del món. També ha estat treballant per a BlueDream Studios Spain, en la pel.lícula ” The Animal Crackers”, amb inversió estadounidenca .
Actualment desenvolupa la seua activitat professional a l’empresa Lightbox Animation Studios com a supervisor del departament de software tools i ha participat en la sèrie “Descubre con Tadeo” i “Atrapala bandera” Goya 2016 millor llargmetratge d’animació. Ara mateix treballa en “Tadeo Jones 2”, que s’estrenarà el proper any 2017.

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi