Menu
 
PIXELATA
16 de desembre de 2020

El projecte naix de la col·laboració de l’EASDAlcoi amb l’associació Cada Lata Cuenta dedicada a la recollida de llaunes i la conscienciació de la societat en el reciclatge d’aquestes a través de diversos esdeveniments.

La proposta de fer un pixelata es va plantejar el curs passat en l’assignatura de Taller de tipografia creativa. Cada alumne/a va realitzar una proposta diferent baix el mateix lema de Da la lata. Es va crear una comissió formada per Rafa Calbo i companys representatius de l’alumnat de la mateixa assignatura,  per a fer una sel·lecció de les propostes. Van quedar dos finalistes: la de Sebastián Merchán i Fidel Gran. Es va publicar al Instagram perquè la gent escollira la peça final, eixint guanyadora la de Sebastián Merchán.

A causa de la pandèmia i al confinament el curs passat aquesta peça no es va poder materialitzar. Ha sigut enguany amb la voluntat i l’esforç de l’autor i algun companys col·laboradors quan, finalment, s’ha dut a terme.

S’han pintat 2.086 llaunes amb diferents colors, un d’ells, el protagonista, amb pintura fluorescent. El pixelata té unes mesures finals de 275 cm d’altura per 345 cm d’amplària, i està col·locat a l’entrada de l’escola.

Els participants en la materialització de la peça han sigut:

Sebastián Merchán – Autor (Gràfic)

Col·laboradors:

Pablo Milán (Gràfic)

Silvia Garzó (Gràfic)

Ana Cubero (Interior)

Cris Ciudad (Gràfic)

Paula Navarro (Gràfic)

Jorge Pérez (Gràfic)

Omar López (Osteopatia)

Laura Estevan (Gràfic)

Sota la direcció de Rafa Calbo.

 

Fotografíes: Pablo Milán

Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic
Igualtat
Exposició de cartells 8 de març / Il·lustració Aplicada al Producte
Escola
Comissió del Congrés dels Diputats