Menu
 
PREMIS NACIONALS D’ENVÀS
15 de setembre de 2020

Un projecte de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi aspira a ser el guanyador de la XI Edició dels Premis Nacionals de Disseny i Sostenibilitat en Envàs i Embalatge, els resultats del qual es coneixeran divendres 25 de setembre en una gala que se celebra per primera vegada de manera presencial i en línia, condicionada per la present situació sanitària.

Els Premis, malgrat el Coronavirus, han aconseguit una xifra rècord de participants, amb més de 600 estudiants inscrits de 26 d’universitats i escoles de formació de tota Espanya inscrits. Entre tots ells, han sigut seleccionats com a finalistes un total de 15 projectes on, a més de EASD Alcoi, figuren la Universitat de Saragossa, EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, Mondragon Unibertsitatea, ESD Madrid i la Universitat Alfons X el Savi.

El lliurament dels Premis, organitzats de manera anual pel Clúster d’Innovació en Envàs i Embalatge, es realitzarà físicament des de València amb un nombre limitat de participants formats per l’organització, els ponents i les empreses que donen suport a aquests premis; mentre que els alumnes finalistes i altres convidats participaran en remot.

Com a novetat i per a facilitar la presència de tots els interessats, l’acte podrà seguir-se en directe de manera en línia a partir de les 18,30 hores. Per a tindre accés, és necessari registrar-se de manera gratuïta a través del portal www.clusterenvase.com/registro-gala-premios/

Escola
NOTES DEFINITIVES PROVA ESPECÍFICA EXTRAORDINÀRIA ACCÉS ESTUDIS SUPERIORS DISSENY
Escola
LLISTAT RESULTATS DEFINITIUS PROVA D’ACCÉS GENERAL EXTRAORDINÀRIA ALS CICLES FORMATIUS
Escola
ÚlLTIMES PLACES DISPONIBLES EN CICLES FORMATIUS
Escola
PROVES EXTRAORDINÀRIES D’ACCÉS SETEMBRE