Menu
 
PREMIS NACIONALS D’ENVÀS
15 de setembre de 2020

Un projecte de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi aspira a ser el guanyador de la XI Edició dels Premis Nacionals de Disseny i Sostenibilitat en Envàs i Embalatge, els resultats del qual es coneixeran divendres 25 de setembre en una gala que se celebra per primera vegada de manera presencial i en línia, condicionada per la present situació sanitària.

Els Premis, malgrat el Coronavirus, han aconseguit una xifra rècord de participants, amb més de 600 estudiants inscrits de 26 d’universitats i escoles de formació de tota Espanya inscrits. Entre tots ells, han sigut seleccionats com a finalistes un total de 15 projectes on, a més de EASD Alcoi, figuren la Universitat de Saragossa, EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, Mondragon Unibertsitatea, ESD Madrid i la Universitat Alfons X el Savi.

El lliurament dels Premis, organitzats de manera anual pel Clúster d’Innovació en Envàs i Embalatge, es realitzarà físicament des de València amb un nombre limitat de participants formats per l’organització, els ponents i les empreses que donen suport a aquests premis; mentre que els alumnes finalistes i altres convidats participaran en remot.

Com a novetat i per a facilitar la presència de tots els interessats, l’acte podrà seguir-se en directe de manera en línia a partir de les 18,30 hores. Per a tindre accés, és necessari registrar-se de manera gratuïta a través del portal www.clusterenvase.com/registro-gala-premios/

Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi
Moda
Clec Fashion Festival