Menu
 
Presentació 3a Edició Revista Signe
10 de desembre de 2015

La revista ‘Signe’ de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi s’ha presentat en La Sala d’Actes de la pròpia EASDAlcoi davant de nombrosos assistents.
Rafa Calbo i els propis estudiants, han explicat els detalls de la revista. Els alumnes s’han referit a aspectes com la dificultat a l’hora de l’elaboració de la mateixa, en especial en apartats com la coordinació, el disseny o la maquetació. També han detallat alguns dels continguts que es poden trobar com entrevistes o reportatges, amb atenció especial a les Jornades de Disseny. El lema que ha unificat els continguts ha sigut ‘Humanizando el diseño’.

Signe_Nº 3_2015_02

Els alumnes que han format part de l’equip d’elaboració i maquetació han sigut Sara Belda, Javier Peidro, José María Requena, Mauro Pascual, José Carlos Serrano, Carlos Trenzano i Julio Redondo coordinats i dirigits per María Castelló i el mateix Rafa Calbo i han realitzat també les portades, una a una, amb gofrat en el taller de Mecana Sans que li ha aportat a cada exemplar de la revista un caràcter únic i exclusiu.

Signe_Nº 3_2015_03

Cal dir també que la revista s’elabora completament en l’escola, ja que el servei de repropgrafia s’encarrega de la seua impressió i enquadernació.

Signe_Nº 3_2015_04

S’ha pogut veure també una experimentació de l’elaboració del logotip amb diversos materials realitzats en el taller de Producte davall la supervisió de la professora Amanda Alborch i un dels alumnes de la pròxima edició de la revista s’ha presentat, felicitant els seus antecessors i demanant la col·laboració de tots per a l’edició següent.

Signe_Nº 3_2015_05

Signe_Nº 3_2015_06

Signe_Nº 3_2015_08

Signe_Nº 3_2015_09

Signe_Nº 3_2015_10

Signe_Nº 3_2015_11

Finalment, a l’acabar l’acte ha actuat el grup alcoià ‘Júlia’ format per Estela Tormo i Toreig Vila amb projeccions de Sofía Hernández, recents guanyadores del premi Ovidi Montllor al millor disseny.

Julia1

Julia2

Interiorisme
Premis CDICV 2022
Igualdad
25N: “Autoprotecció i reconstrucció”, exposició col·lectiva
Il·lustració
Conferència i taller a càrrec de Víctor Visa
Escola
Gala inaugural d’ANIMALCOI 2022
Escola
ANIMALCOI, Festival Internacional d’Animació d’Alcoi