Menu
 
Presentació Signe 8
22 de setembre de 2021

A partir de les 11.30 del dilluns 20 de setembre i en el context de l’inici de les classes i la visita de la Directora de l’ISEACV Inmaculada Sánchez Velasco, en la sala d’actes es va fer la presentació de l’edició 8 de la revista Signe.

En primer lloc es va fer un repàs històric del naixement i evolució de la revista plantejada com un pont de comunicació i informació a nivell intern entre els distints departaments, entre el professorat i l’alumnat, però també a nivell extern entre l’escola i els diferents professionals de les arts plàstiques i el disseny.

També es va explicar els seus processos de ideació i producció de la revista, la col·laboració del Taller de processos de reproducció en la impressió, enquadernació i acabats finals és fonamental en cada edició.

Finalment, es va presentar la última entrega com un número especial degut a una situació també especial de pandèmia, un reflex de la seua incidència en les nostres vides, en les arts plàstiques i el disseny i en les escoles que pertanyen a l’ISEACV.

Il·lustració
Aitex ens presenta el “Cuaderno de Tendencias del Hábitat 22/23”
Escola
Tallers de preparació: proves d’accés 23/24
Igualtat
“Las Sinsombrero”, taller plàstic i poètic
Igualtat
Exposició de cartells 8 de març / Il·lustració Aplicada al Producte
Escola
Comissió del Congrés dels Diputats